Kun jij Een Feit Over Huidverzorging Onderscheiden van Fictie?

Kun jij Een Feit Over Huidverzorging Onderscheiden van Fictie?

Elk land heeft zijn eigen mythen en legenden. We hebben verhalen gehoord over monsters in de kast of feeën in het water, heksen, reuzen, elfen, kabouters en vele andere dingen. Sommigen zijn zeer overtuigd dat deze dingen bestaan, terwijl velen ze gewoon beschouwen als de creaties van zeer fantasierijke geesten.

Als het om huidverzorging gaat, zijn er ook mythen en legenden die veel mensen nog steeds geloven en strikt opvolgen.

Ben jij één van die personen die denkt geen mythen over huidverzorging te volgen? We beschrijven hier enkele mythen over huidverzorging die door velen als feiten worden beschouwd.

Mythen over huidverzorging

Misschien besef je het niet, maar het kan zijn dat je gelooft in een mythe over huidverzorging.

 • Mythe nummer 1.
  Het is geen enkel probleem om dezelfde huidverzorgingsproducten te gebruiken die je tien jaar geleden begonnen bent te gebruiken.Dit is absoluut een mythe!Je moet weten dat je huid na verloop van tijd verandert.In je tienerjaren kan je te maken hebben met een vette huid, want dit is het moment waarop je hormonen in de war raken, waardoor je talgklieren meer talg gaan produceren.Tegen de tijd dat je 30 of 40 bent, zal je huid minder olie produceren en kun je mogelijk een droge huid hebben. Het omgekeerde kan ook voorkomen.

  Dus als het om de keuze van je collectie huidverzorgingsproducten gaat, is het het beste om eerst opnieuw te beoordelen wat voor soort huid en huidproblemen je op dit moment hebt en van daaruit te starten.

 • Mythe nummer 2.
  Je gezichtsmaskers een nacht laten zitten, maakt ze meer effectief.De gezichtsmaskers die op de markt worden verkocht, bevatten krachtige ingrediënten. Als je ze langer laat zitten dan de bedoelde tijd, kan het je huid irriteren.In plaats van het frisse en vernieuwde gevoel op je huid na een masker, kun je in plaats daarvan puistjes krijgen.De instructies die op deze producten worden afgedrukt, staan daar voor een reden. En dat is voor consumenten om ze op te volgen.

  Wil jij weten hoe je een gezichtsmasker het beste kunt gebruiken? Lees dan de ultieme gids voor het vinden van het beste gezichtsmasker voor jouw huidtype.

 • Mythe nummer 3.
  Hoe meer anti-huidverouderingscrème je op je gezicht smeert, hoe beter het resultaat.Nog een andere mythe die velen nog steeds geloven.Te veel anti-huidverouderingscrème op je gezicht aanbrengen, kan leiden tot roodheid, irritatie, ontsteking en schilfers.
 • Mythe nummer 4.
  Zonnebrandcrème hoef je alleen maar in de zomer te gebruiken of als je naar het strand gaat.Dit is een dodelijke mythe die aan gruzelementen geslagen moet worden. De UVA- en UVB-stralen van de zon zijn schadelijk voor onze huid.We krijgen niet alleen rimpels, fijne lijntjes en ouderdomsvlekjes door blootstelling aan de zon, maar langdurige en onbeschermde blootstelling aan de zon kan ook leiden tot huidkanker.Maak er een gewoonte van om iedere dag zonnebrandcrème op te smeren.

Hier is een nuttig feitje voor je huid

Na het lezen van deze mythen over huidverzorging, wordt het tijd dat je een nuttig feitje hoort voor je huid.

Heb je ooit gehoord van Marokkaanse Arganolie? Veel mensen vechten om deze olie. Als je de olie nog niet op je huid gebruikt, dan mist je huid een heleboel.

Marokkaanse Arganolie zit boordevol vitamine E en is een geweldige vochtinbrengende crème, en krachtige anti-oxidant.

Anti-oxidanten beschermen de huidcellen tegen beschadigingen door vrije radicalen.

Andere anti-oxidanten die in deze olie zitten, zijn ferulinezuur en polyfenolen. Het bevat essentiële vetzuren of EFA’s. EFA’s staan erom bekend voortijdige huidveroudering te voorkomen en een gezonde huid te stimuleren.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.