Je Slechte Gewoontes Brengen Schade Toe Aan Je Huid

Je Slechte Gewoontes Brengen Schade Toe Aan Je Huid

Als je 20 jaar wordt krijg je langzaamaan het gevoel dat je volwassen bent. Je bent geen tiener meer en waarschijnlijk woon je inmiddels op jezelf. Misschien ga je naar de universiteit of werk je, of allebei. Je bent klaar om de wereld te veroveren en aan je toekomst te beginnen.

Met een stralende toekomst in het vooruitzicht zou je moeten zorgen dat ook je huid gezond en glanzend is. Om je huid even stralend te maken als je toekomst moet je weten hoe je voor je huid moet zorgen.

Hoe hou je nu je huid gezond en gaaf tegen alle stress en zon, wind en regen in? Hier volgen enkele tips die je op zou moeten volgen.

De sleutel tot een mooie en glanzende huid is een gezonde levensstijl. Het wordt tijd om slechte gewoontes af te leren en gezonder te gaan leven.

Hier volgen de top 3 slechte gewoontes van vrouwen in de 20. Het zijn gewoontes die schade toebrengen aan je huid; zorg dus dat je ze snel kwijtraakt.

3 slechte gewoontes

Drink niet zo enorm veel alcohol.

Het is normaal voor vrouwen in hun 20 om te feesten, te feesten en nog eens te feesten. Feestjes en alcohol zijn onderdeel van het universiteitsleven.

Maar als je om je huid geeft zou je toch iets minder moeten feesten en drinken. Alcohol maakt namelijk dat de huid sneller veroudert. Bovendien gaat je huid er ook grijs en droog van uitzien.

Doe het rustig aan met alcohol. Daardoor hou je niet alleen je huid mooier maar blijf je ook gezonder en leef je langer. Er zijn al veel mensen overleden door een versteende lever en andere leverziektes veroorzaakt door alcohol.

Alcoholisme heeft ook al veel levens kapotgemaakt. Je zou moeten stoppen nu het nog niet te laat is.

Probeer te stoppen met roken.

Roken maakt dat je huid voortijdig veroudert. Je wil er niet als 30+ uitzien als je pas in de twintig bent. Wist je dat roken de bloedsomloop in je lichaam vermindert? Dat betekent dat zuurstof minder goed de huid kan bereiken. Resultaat: je huid droogt uit.

Roken vernietigt ook het collageen van de huid en berooft de huid van belangrijke voedingsstoffen zoals Vitamine A en Vitamine C. Als het collageen eenmaal weg is krijg je rimpels en fijne lijntjes. Je huid krijgt uiteindelijk door het roken een asgrauwe of bleke kleur. Je gaat er een beetje verwilderd uitzien.

Ga niet naar de bruiningssalon.

Misschien vind je het wel mooi om bruin te worden. Het is populair bij veel vrouwen, vooral bij beroemdheden. Maar wist je dat bruiningslampen, net als lang in de zon zitten, huidkanker veroorzaken? En je krijgt er vlekken en rimpels van.

Als je je huid gezond wil houden, hydrateer die dan met Arganolie. Arganolie bevat componenten die veroudering van de huid tegengaan en de aanmaak van nieuwe huidcellen bevorderen. Doe altijd zonnebrandlotion op als je de deur uitgaat, en was twee maal per dag je gezicht.

Deel dit artikel over slechte gewoontes met je vrienden! Sharing is caring!