Je Huid Verdient Wat Organische Verwennerij

Je Huid Verdient Wat Organische Verwennerij

Je huid kan best wat verwennerij gebruiken maar zorg ervoor dat je het milieu niet aantast of jezelf blootstelt aan schadelijke chemicaliën.

Het nieuws over giftige chemicaliën in huidverzorgingsproducten en andere producten voor persoonlijke verzorging is al weer oud en heeft gezorgd dat veel consumenten zijn overgestapt op organische producten.

Toch zijn er nog steeds veel mensen die producten gebruiken die vol zitten met schadelijke of giftige chemicaliën. Het feit dat deze producten nog steeds overal te koop zijn zegt wat dat betreft genoeg.

Organische Huidverzorgingsproducten

Waarschijnlijk zie je de laatste tijd meer en meer organische huidverzorgingsproducten. Het is geweldig om te zien dat organische huidverzorgingsproducten tegenwoordig erg populair zijn. Consumenten stappen eindelijk over op gezonde, veilige en milieuvriendelijke verwennerij voor de huid.

Wat Zit Er in Organische Huidverzorgingsproducten

Een belangrijkere vraag is eigenlijk wat er niet in organische huidverzorgingsproducten zit! Populaire huidverzorgingsproducten bevatten vaak schadelijke of giftige ingrediënten.

Kijk eens naar de ingrediënten in je huidverzorgingsproducten. Als je een van de ingrediënten die hier beneden worden opgenoemd in een product ziet zou je het product weg moeten gooien.

  • Parabenen – Dit is een veel voorkomend bestanddeel in huidverzorgingsproducten. Het wordt gebruikt om de houdbaarheid van producten te verlengen. Dit chemische product verstoort echter de hormonen, met name oestrogeen, en is aangetroffen in het weefsel van borstkankerpatienten.
  • Propyleenglycol – Dit ingrediënten wordt in cosmetische producten gebruikt. Maar wist je dat het eigenlijk een industrieele anti-vries is die voornamelijk in rem-en hydraulische vloeistof wordt toegepast? Dat wil je toch niet op je huid hebben? Het kan leiden tot onregelmatigheden in de lever en schade aan de nieren.
  • Minerale Olie en Petroleum – Minerale olie and petroleum kunnen een olielaagje op de huid vormen dat de huid kan verstikken. Dit olielaagje verhindert dat de huid zuurstof kan opnemen en kooldioxide kan afgeven. Dit is een essentieel proces voor een gezonde huid.
  • Geurstoffen – Deze kunnen mogelijk kanker veroorzaken.

Marokkaanse Arganolie is 100% Organisch

Het wordt tijd om je huid wat te verwennen! Echt verwennen en zonder ook maar een enkel deel van het lichaam schade aan te doen. Een krachtig huidverzorgingsproduct is Marokkaanse Arganolie.

Deze olie hydrateert de huid, verhindert of verkleint striemen, fijne lijntjes en rimpels, bestrijdt acne en acne littekens en voedt de huid!

Organische huidverzorgingsproducten zoals Arganolie worden van materialen gemaakt die geen pesticiden en chemische kunstmest of andere gifstoffen bevatten.

Je doet je huid, je lichaam en onze planeet een groot plezier door organische huidverzorgingsproducten zoals Arganolie te gebruiken.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.