Het Effectief Bestrijden Van Schimmelnagel

Het Effectief Bestrijden Van Schimmelnagel

Onychomycosis of Tinea Unguium, beter bekend als schimmelnagel, is het meest voorkomende nagelprobleem. Het komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor, hoewel vaker bij mannen.

Schimmelnagel ziet er onplezierig uit, vooral als het in meerdere nagels voorkomt. En niet alleen ziet het er slecht uit, het is ook nog eens besmettelijk. Het kan zich verspreiden van nagel tot nagel, en erger nog, ook van persoon tot persoon.

De gebruikelijke oplossing is het bedekken van handen en voeten. Hiermee wordt niet alleen de aandoening verborgen gehouden, maar ook verspreiding van de schimmel tegengegaan.

Wat moet je doen als schimmelnagel aan vingers of tenen begint op te treden? Het is belangrijk snel te handelen en het probleem aan te pakken. Hier zijn een paar manieren om dat te doen.

Arganolie en Nagels

Arganolie is enkele jaren geleden ook door andere landen ontdekt. Het is oorspronkelijk afkomstig uit Marokko en heeft zijn naam – Vloeibaar Goud – inmiddels volledig waargemaakt.

Omdat deze olie een uitzonderlijk hoog gehalte heeft aan vitamine E en essentiële vetzuren, is het goed in staat het lichaam te verzorgen. De olie wordt inmiddels over de hele wereld gebruikt en wordt ook in verband gebracht met de genezing van allerlei infecties en problemen waaronder nagelproblemen.

Arganolie Recepten voor de Nagels

Geneesmiddel tegen Schimmelnagel

Breng 1-2 druppels Arganolie direct op de geïnfecteerde nagel aan. Doe dit minstens 2-3 keer per dag voor het beste resultaat.

Weken van Handen of Voeten

Meng 5-6 druppels (meer mag ook) Arganolie in een kopje warme ciderazijn. Voeg eventueel een paar druppels thijm, pepermunt of sandelhout toe voor de geur. Voeg dit mengsel toe aan een teiltje warm water, niet dieper dan polsen of enkels. Week handen of voeten gedurende 15-20 minuten.

Poeder voor de Voeten

Doe 2 eetlepels maizena of ongeparfumeerde talk in een plastic builtje, en voeg enkele (10-15) druppels Arganolie toe. Afsluiten en schudden. Laat het mengsel 24 uur staan, en schud opnieuw vóór gebruik.

Nagel Lotion

Giet 4 theelepels ciderazijn in een donkerkleurige glazen fles. Voeg 10-15 druppels Arganolie toe en schud de fles. Breng dit mengsel 2-3 keer per dag op de geïnfecteerde nagel aan met een watje of wattenstaafje. Vóór gebruik goed schudden.

Van schimmelnagel hoef je geen last te hebben, als je het maar op de goede manier aanpakt. Arganolie werkt perfect voor de nagels omdat het alle nageltypes uitstekend kan voeden.

Omdat het rijk is aan voedingsstoffen en vetzuren, kan Arganolie nagelverkleuring, schimmelnagel en ondervoede nagels prima genezen. Bij regelmatig gebruik is geen enkel nagelprobleem onoplosbaar voor dit vloeibare goud uit Marokko.

Deel dit artikel over het bestrijden van schimmelnagels met je vrienden! Sharing is caring!