Arganolie, Het Geheim Voor Afslanken

Arganolie Voor Een Snelle Oplossing Voor Haarproblemen

De meeste mensen zien er tegenop om ouder te worden. Ouder worden gaat namelijk meestal gepaard met lichamelijke problemen. Een van de meest voorkomende zorgen die gepaard gaan met ouder worden is dikker worden. Is dat zo ernstig dan? Wel als je een gezond BMI overschrijdt.

Wat is BMI?

BMI is een rekensom gebaseerd op de lengte en het gewicht van een persoon. Het is geen exact gegeven van iemands lichaamsvet, maar het geeft wel een goed gemiddelde weer.

De formule die gebruikt wordt voor het berekenen van BMI is erg eenvoudig en wordt door zowel het National Institute of Health (NHI) en de Wereld Gezondheidsorganisatie gebruikt.

Naarmate mensen ouder worden, kunnen er klachten ontstaan door overgewicht. Een aantal voorbeelden hiervan zijn slaapstoornissen, beroertes, diabetes type 2, bepaalde vormen van kanker, artrose en aandoeningen aan de galblaas. Het is dus belangrijk gewicht te verliezen en lichamelijk gezond te blijven, zeker als je ouder wordt.

Hieronder kun je zien hoe je je BMI kunt berekenen.

arganolie-het-geheim-voor-afslanken1

BMI FORMULE

BMI = (gewicht in kilogram * 703) / (lengte in meter² ) ( kilo/meter² ) Bijvoorbeeld: Een man van 83 kilo met een lengte van 1.80 83: (1.80 x 1.80) = 25.6

Classificatie en Body Mass Index

Ondergewichtminder dan 18.5
Normaal gewicht18.5 to 24.9
Licht overgewicht25 to 29.9
Matig overgewicht30 to 34.9
Ernstig overgewicht35 to 39.9
Ziekelijk overgewichtOver 40

Nu dat je je BMI hebt berekend, heb je een beter idee van je gezondheidssituatie en in hoeverre deze risico loopt.

Argan en gewichtsverlies

arganolie-het-geheim-voor-afslanken2

Hoe gezond was je BMI? Als je uitkomst boven de 25 komt, is het noodzakelijk dat je maatregelen gaat nemen en gezonder gaat eten. Arganolie kan je hierbij helpen. Onderzoek heeft aangetoond dat Arganolie,

  • het cholesterolgehalte vermindert
  • de spijsvertering in balans brengt
  • bloedsuikerniveau stabiliseert
  • het immuunsysteem een boost geeft en
  • bijdraagt aan gewichtsverlies.

Arganolie staat er bekend om de waardes van LDL-cholesterol (ongezond cholesterol) naar beneden te brengen. Ook helpt het in de strijd tegen ziektes in het hart en de bloedvaten. Arganolie helpt niet alleen bij gewichtsverlies, maar het helpt ook voor een gezonder lichaam.

Arganolie bevat een hoop anti-oxidanten. Studies hebben aangetoond dat antioxidanten kunnen helpen bij voorkomen van vele aandoeningen.

Arganolie is het geheime wapen in de bestrijding van overgewicht en ziektes. Het wordt aanbevolen om dagelijks twee eetlepels biologische Arganolie te nemen.

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!