Herstel met Arganolie Schade Aan Je Haar door het Modelleren

Herstel met Arganolie Schade Aan Je Haar door het Modelleren

Veel vrouwen gebruiken allerlei haarproducten om hun haar in model te brengen. Haarproducten als gel, lak en spritz spray maken het mogelijk om je haar op veel verschillende manieren te dragen. Deze producten kunnen echter ook schade aan je haar aanrichten, bijvoorbeeld door het stijf, droog of broos te maken.

Er zijn veel dingen waar je haar droog, dof, levenloos of beschadigd door kan worden. Als je van nature steil haar hebt en dat graag krult, kan je haar door dit krullen schade oplopen. Dat geldt ook voor regelmatig permanenten of verven.

Om schade door het modelleren te repareren kun je je toevlucht nemen tot pure Arganolie of tot een haarverzorgingsproduct met Arganolie als hoofdingrediënt. Waarschijnlijk heb je wel eens van deze olie gehoord. In de volksmond wordt Arganolie ook wel “wonderolie” genoemd. De olie komt uit Marokko en is een natuurlijk extract uit Argankernen. Maar waarom is deze olie nu zo goed voor je haar?

Waarom Arganolie Goed Is Voor Je Haar

Dankzij de voedingsstoffen in Arganolie zoals Vitamine E, essentiële vetzuren en Sterolen brengt Arganolie de glans in droog of beschadigd haar weer terug. Dat komt omdat deze stoffen krachtige moisturizers zijn. De olie bevat ook veel anti-oxidanten. Een van de krachtigste anti-oxidanten in Arganolie is Vitamine E. Anti-oxidanten beschermen het haar tegen schade door vrije radicalen en helpt schade te repareren die door vrije radicalen veroorzaakt is.

Waarom Arganolie?

Waarom zou je nu de voorkeur moeten geven aan Arganolie boven de populaire haarverzorgingsproducten uit de winkels? Een van de beste redenen om deze olie te gebruiken is het feit dat het een natuurlijk extract is. Dat betekent dat het niet de schadelijke chemicaliën bevat die we vaak in populaire haarverzorgingsproducten aantreffen. Onderzoek heeft aangetoond dat veel schoonheidsproducten en ook bekende haarproducten vol zitten met giftige chemicaliën die soms ernstige ziektes zoals kanker kunnen veroorzaken. Deze chemicaliën kunnen bovendien ook je haar beschadigen.

Arganolie Voor Gemodelleerd Haar

De beste manier om te verhinderen dat je haar beschadigd raakt door het modelleren is om dat simpelweg niet te doen. Maar dat is een mogelijkheid die de meeste vrouwen niet eens overwegen. Haarproducten zijn niet de enige producten die schade aan je haar toebrengen. De warmte van de gereedschappen is daar ook schuldig aan. Doe nadat je je haar in model hebt gebracht een paar druppels Arganolie op je handpalmen en verspreid deze olie door je haar. Dat gaat de schadelijke effecten tegen van de haarproducten en van de warmte van de gebruikte gereedschappen.

Om maximaal profijt te hebben van deze wonderolie zou je pure Arganolie moeten gebruiken. Een fles pure Arganolie kun je tegenwoordig overal kopen. Er zijn ook haarverzorgingsproducten die pure Arganolie bevatten zoals shampoo’s, conditioners, haarlakken en hete olie behandelingen. Als je zo’n product koopt kun je het beste een product nemen dat plantaardig is en pure Arganolie als een van de hoofdingrediënten heeft.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.