Eten Dat je Huid, Lichaam en Geest Fris Houdt!

Eten Dat je Huid, Lichaam en Geest Fris Houdt!

Nu de dagen warmer en warmer worden en met het feit dat vele plaatsen aan het begin van de lente hogere temperaturen hadden, hebben we iets nodig dat ons afkoelt. Deze dagen wordt het steeds warmer, omdat de zomer bijna daar is! En het is te verwachten dat de temperatuur nog verder zal stijgen!

Maar hoe kunnen we omgaan met de intense hitte? We hoeven ons niet alleen zorgen te maken over het voelen van deze intense hitte, maar ook over de beschadigende effecten van het zomerseizoen op de huid.

Hoe kunnen we het hoofd koel houden onder de intense en zinderende hitte van de zomer? Hoe houden we onze huid gezond? Er zijn voedingsmiddelen die je lichaam en geest kunnen koelen en opfrissen, en uiteraard je huid gezond kunnen houden!

Verfrissend eten voor de zomer

Eet deze voedingsmiddelen in de zomer en je zult je frisser en koeler voelen dan ooit tevoren! Bovendien houdt dit eten de huid gezond en mooi!

Kruisbessen

Verfrissend zoals altijd, je zult niet veel zweten met de verfrissende effecten van kruisbessen. Fris jezelf op met een koud glaasje kruisbessensap! Je lichaam zal de temperatuur voelen dalen en als extra bonus bevatten

kruisbessen voedingsstoffen die de tekenen van huidveroudering kunnen minimaliseren. Kruisbessen zijn ook goed voor je hart en je prachtige bos haar!

Abrikozen

Heb je elke zomer last van acne? Abrikozen zullen je probleem oplossen! Ze beschikken niet alleen over acne bestrijdende ingrediënten, maar werken ook verkoelend en verfrissend!

Karnemelk

In plaats van frisdrank naar binnen te werken dat voor allerlei problemen zorgt, kun je beter karnemelk drinken. Er is niets dat meer verfrist dan karnemelk! Karnemelk is een gezonde opfrisser! Het houdt je lichaam gehydrateerd!

Hydratatie is een belangrijke factor in het gezond en jong houden van de huid!

Mango

Win het van de hitte met de zoete en sappige smaak van mango’s. Sla de gedroogde mango’s dit jaar over en richt jezelf op de rijpe mango’s. Je kunt verse mangosap, een mango smoothie of gekoelde plakjes van dit zeer verfrissende fruit maken!

Mango’s zitten boordevol vitamine A en andere anti-oxidanten die de huid beschermen tegen de agressieve effecten van de elementen. Mango’s helpen de huidcellen te regenereren en de huid elastisch te houden!

Perziken

Andere verfrissende vruchten zijn perziken! Miljoenen perziken! Perziken voor mij! Gratis perziken! Misschien ben je wel of niet bekend met dit liedje, maar wat je niet moet vergeten, is dat perziken absoluut verfrissend zijn!

Perziken zitten bovendien vol met anti-oxidanten en andere essentiële voedingstoffen die ons lichaam nodig heeft!

Oesters

Zelfs als je het gevoel hebt dat de wereld je niet goed heeft bedeeld, kun je nog steeds genieten van de verfrissende en heerlijke smaak van oesters! Heb je wel eens verse rauwe oesters gegeten? Ze zijn zo nog verfrissender en gezonder! Oesters staan er ook om bekend huidveroudering effectief te vertragen!

Dus zorg er deze zomer voor dat je de voedingsmiddelen eet die je lichaam opfrissen en die gezond zijn voor je huid!

Verfris en hydrateer je huid met Marokkaanse Arganolie

In onze Youtube video laten we je zien hoe je arganolie aanbrengt voor een mooie gehydrateerde huid.

Om je huid fris, gezond, levendig en jeugdig te houden deze zomer moet je niet vergeten een gezonde dosis Marokkaanse Arganolie te gebruiken. Deze olie is rijk aan vit. E, essentiële vetzuren en andere voedingsstoffen die heel goed zijn voor de huid!

Breng Marokkaanse Arganolie in de ochtend en avond op je huid aan om deze gehydrateerd te houden. Denk eraan om de olie niet te gebruiken als je van plan bent in de zon te gaan liggen!

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!