Een Natuurlijke Hydraterende Reiniger voor een Droge Huid

een nauurlijke hydraterende

Het schoonhouden van de huid is essentieel voor een goede gezondheid en een goede verzorging. Maar op deze koudere dagen kan het wassen van de huid met reguliere reinigingsmiddelen je een droge huid bezorgen. Het koude weer kan op zich de huid al uitdrogen en dit kan worden verergerd door sterke en agressieve reinigingsmiddelen te gebruiken.

Dus hoe houd je je huid schoon deze winter zonder deze uit te drogen? Rol je mouwen maar eens op en ga aan de slag met je eigengemaakte milde reiniger!

Een milde, hydraterende reinigingsformule

Wij hebben een formule ontwikkeld voor een mild reinigingsmiddel dat je huid tegelijkertijd zal reinigen en hydrateren. De ingrediënten die nodig zijn om dit milde reinigingsmiddel te maken, zijn gemakkelijk te vinden en liggen misschien al in je keuken. Dus duik je keukenkastjes in en ga op zoek naar de volgende zaken:

Ingrediënten

  • Arganolie – Je hebt een eetlepel Arganolie nodig. De olie zit boordevol hydraterende ingrediënten, zoals vitamine E, essentiële vetzuren en sterolen. Deze voedingsstoffen in de olie trekken het vocht aan in de huid en houden deze vast. Het zit ook vol met anti-oxidanten, die de huid beschermen en beschadigingen herstellen.

Bekijk ook onze instructievideo over hoe je arganolie het beste aanbrengt bij een droge huid:

  • Honing – Je hebt slechts een theelepeltje honing nodig. Honing wordt sinds de oudheid gebruikt voor zowel de huidverzorging als haarverzorging. Het is een natuurlijke vochtinbrenger, wat betekent dat het vocht aantrekt en vasthoudt.
  • Wijnazijn – Je hebt slechts 2 theelepels nodig. Azijn heeft reinigende eigenschappen.
  • Nu dat je alle ingrediënten hebt die nodig zijn, is het nu tijd om deze milde en hydraterende reiniger te maken.

Aanwijzingen
Zoals eerder is vermeld, is deze milde en hydraterende reiniger heel gemakkelijk zelf te maken. Je hoeft alleen maar alle ingrediënten door elkaar te mengen.

Hoe gebruik je de reiniger
Breng het reinigingsmiddel simpelweg op je huid aan en laat het voor ongeveer 15 minuten intrekken. Spoel af met lauwwarm water. Zo gemakkelijk is het om deze reiniger te gebruiken!

Je huid zal schoon, fris en zacht aanvoelen! Omdat dit reinigingsmiddel gemaakt is van natuurlijke ingrediënten, kom je niet in aanraking met de agressieve chemicaliën die vaak in populaire commerciële reinigingsmiddelen zitten die in de winkels worden verkocht. Probeer nu dit milde reinigingsmiddel!

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!