Een Make-Over Voor je 4 Juli Voorgerecht!

Een Make-Over Voor je 4 Juli Voorgerecht!

Hoe was je feest op 4 juli? Heb je indruk op je gasten gemaakt met de gerechten die je hebt geserveerd? Of heb je de gerechten klaargemaakt die je elke keer op 4 juli bereidt? Het wordt tijd om je 4 juli menu te vernieuwen. En laten we beginnen met het voorgerecht!

Als je chips met een dipsaus hebt geserveerd als voorgerecht dan zul je dit eens serieus moeten heroverwegen. Chips zijn totaal niet gezond. Veel volwassenen, jonge volwassenen en kinderen leiden tegenwoordig aan serieuze ziekten, zoals obesitas, diabetes, en hart- en vaatziekten als gevolg van ongezonde eetgewoonten.

Je zou het initiatief moeten nemen en moeten beginnen om gezonde gerechten te serveren. Denk niet dat gezonde gerechten eenvoudig en smakeloos zijn. Je hebt het absoluut mis. Gezond kan ook lekker zijn en je gasten zullen zeker verrast worden met dit voorgerecht!

Een gezond voorgerecht voor 4 juli

Hoewel dit gerecht afkomstig is uit Italië, is het perfect voor je 4 juli barbecue. Deze salade caprese op een stokje zal je smaakpapillen zeker prikkelen. Je gasten zullen ontzettend onder de indruk zijn van je nieuwe en stijlvolle voorgerecht.

Ingrediënten

  • Druiftomaten – Ongeveer 24 stuks is genoeg.
  • Mozzarella kaasballetjes – Kies voor balletjes ter grootte van een kers. 12 stuks is zeker genoeg.
  • Basilicumblaadjes – Je zult de verse nodig hebben. Ongeveer 24 is genoeg.
  • Culinaire Marokkaanse Arganolie – Je zult slechts 2 volle eetlepels nodig hebben. Deze Marokkaanse Arganolie zit boordevol gezonde ingrediënten, zoals vitamine E en essentiële vetzuren. Regelmatige consumptie van deze gezonde olie zal je immuunsysteem stimuleren en ook het risico op de ontwikkeling van hart- en vaatziekten reduceren.
  • Balsamico azijn – 2 theelepels is al genoeg.
  • Houten stokjes – Dit recept is voor 12 stokjes, dus leg 12 stokjes klaar.

Het voorbereiden van de salade caprese op een stokje

Dit zo gemakkelijk om te maken. Rijg de ingrediënten in de gewenste volgorde op een stokje. Je kunt beginnen met 2 of 3 basilicumblaadjes gevolgd door een tomaat, mozzarella kaasballetje en weer een tomaat.

Als dit eenmaal is gedaan, leg je het stokje opzij op een dienblad. Doe hetzelfde voor de resterende 11 stokjes.

Pak een kleine kom en giet er de Arganolie en balsamico azijn in. Meng ze door elkaar door te kloppen. Als je op het punt staat om op te dienen, sprenkel je de olie en azijn over de salade caprese op een stokje.

Hoewel we een jaar verwijderd zijn van de volgende 4 juli heb je nu in ieder geval een idee over wat je je gasten volgend jaar kunt serveren. Ze zullen werkelijk de verrassing van hun leven krijgen! En het allerbeste van deze make-over van je voorgerecht, is dat het gezond en lekker tegelijk is!

Deel dit artikel over 4th of July voorgerecht met je vrienden! Sharing is caring!