Een Doe-Het-Zelf Gezichtsmasker voor de Acne-Gevoelige Huid

Een Doe-Het-Zelf Gezichtsmasker voor de Acne-Gevoelige Huid

Aardbeien zijn niet alleen erg lekker. Ze zijn ook erg goed voor gezondheid en uiterlijk. Aardbeien zitten vol met anti-oxidanten die het lichaam beschermen tegen allerlei soorten kanker en het immuunsysteem versterken.

Ook de huid heeft veel baat bij aardbeien. De anti-oxidanten beschermen de huid tegen schade. Aardbeien bevatten daarnaast ook salicylzuur waardoor ze erg goed zijn voor mensen die last hebben van acne. Ze maken bovendien de huid glanzender. Het zuur in aardbeien verwijdert namelijk dode huidcellen waardoor de huid er glanzender en gladder uitziet.

Nu het lente is zijn aardbeien overal op de markt en in de supermarkt te koop. Koop dus eens niet alleen aardbeien voor je ontbijt of salades, maar ook voor je gezichtsmasker!

Het is erg makkelijk om je eigen gezichtsmasker met aardbeien te maken! Het mooie aan dit masker is dat je volledige controle hebt over wat erin gaat. Je stelt je huid dus niet bloot aan schadelijke ingrediënten.

Vandaag de dag moet je erg voorzichtig zijn wanneer je in de winkel een schoonheidsproduct koopt. Veel schoonheidsproducten zitten namelijk vol met giftige ingrediënten. Een gegarandeerde manier om deze giftige ingrediënten te vermijden is een doe-het-zelf project te starten.

een-doe-het-zelf-gezichtsmasker-met-aardbeien-voor-de-acne-gevoelige-huid1

Recept voor een Gezichtsmasker met Aardbeien

Hier is een makkelijk recept voor een gezichtsmasker met aardbeien. Perfect voor mensen met acneproblemen of voor mensen die hun huid zacht en glad willen houden! Laten we beginnen met de ingrediënten. Ingrediënten Zoek de volgende ingrediënten bij elkaar.

  • Honing – 2 eetlepels.
  • Citroensap – Knijp het sap van 1 kleine citroen uit.
  • Yoghurt – 60 ml yoghurt.
  • Aardbeien – Je moet 40 gram aardbeien samenprakken.

Nu dat je alle ingrediënten voor je aardbeien-gezichtsmasker hebt wordt het tijd om te leren hoe je dit natuurlijke huidverzorgingsproduct moet maken.

een-doe-het-zelf-gezichtsmasker-met-aardbeien-voor-de-acne-gevoelige-huid2

Gebruiksaanwijzing

  1. Stap Een – Doe de geprakte aardbeien in een kom en voeg het citroensap toe. Goed doorroeren.Het citroensap versterkt de exfoliërende eigenschappen van de aardbeien. Zowel citroensap als aardbeien maken de huid glanzender doordat ze dode huidcellen afvoeren.
  2. Stap Twee – Nu je het mengsel van aardbeien en citroensap hebt is het tijd om de honing toe te voegen.Honing heeft krachtige natuurlijke vochtinbrengende eigenschappen en anti-bacteriële eigenschappen! Goed mengen.
  3. Stap Drie – De volgende stap is het toevoegen van de yoghurt. Roer het mengsel goed door totdat het een glad geheel is.Yoghurt voegt anti-bacteriële eigenschappen aan je gezichtsmasker toe. Yoghurt bevat ook calcium waarvan veel mensen denken dat het de celvernieuwing op gang brengt.Als je een dikker aardbeien-gezichtsmasker wil kun je nog een eetlepel maïzena toevoegen.

Dit is gegarandeerd een krachtig gezichtsmasker en ook nog eens makkelijk te maken!

Deel dit artikel over gezichtmaskers met je vrienden! Sharing is caring!