De Best Bewaarde Geheimen van Haarverzorging

De Best Bewaarde Geheimen van Haarverzorging

We weten hoe veel jij van je haar houdt en hoe belangrijk het voor jou is om je lokken stevig en gezond te houden. Hier zijn een paar goed bewaarde geheimen van haarverzorging die je zullen helpen je haar sterk, gezond en mooi te houden.

Vis en Noten voor Gezonder Haar en een Gezondere Hoofdhuid
Als er twee dingen zijn die je altijd in je dagelijkse voeding zou moeten opnemen dan zijn het vis en noten.

Vis en noten zitten vol eiwitten en omega 3 vetzuren. Deze bevorderen niet alleen een gezonder lichaam maar ook een gezondere haardos.

Eiwitten en omega 3 helpen bovendien ook bij het gezond houden van je hoofdhuid.

Vind je het lastig om voldoende omega 3 binnen te krijgen? Overweeg dan ook eens omega 3 supplementen.

Vitaminecompleet is bijvoorbeeld een betrouwbare aanbieder van multivitaminen, magnesium en omega 3.

Zij bieden omega 3 supplementen aan in capsulevorm.

Groene bladgroenten, wortelen en bonen zijn eveneens erg goed voor je haar.

Het is altijd goed om een uitgebalanceerd dieet te eten. Als je probeert af te vallen, pas dan op voor allerlei modediëten die erop gericht zijn om snel af te vallen.

De meeste van deze diëten onthouden het lichaam namelijk essentiële voedingsstoffen. Daardoor kan je haar broos worden. Verlies van haar is bij deze modediëten eveneens mogelijk.

Hou Je Haar Glanzend met Lauw Water
Als je van hete douches of baden houdt zou je de temperatuur van het water toch een paar stapjes terug moeten draaien.

Heet water berooft het haar van zijn natuurlijke beschermende oliën die als conditioner dienen. Zonder deze oliën ziet je haar er dof uit en voelt het droog aan.

Als je de glans en de zachtheid van je haar wil behouden, gebruik dan alleen lauw water om je haar te wassen. Masseer de shampoo zachtjes over je hoofdhuid om deze eens extra te verwennen.

Repareer Gespleten Eindjes met Arganolie
Je haar vaak met hete gereedschappen in model brengen kan schade aanbrengen aan de beschermende laag van je haar.

Het resultaat is gespleten eindjes. Hetzelfde gebeurt als je je haar regelmatig verft, bleekt of permanent.

Er zijn verschillende producten die gespleten eindjes kunnen repareren en een van deze producten is Marokkaanse Arganolie. B

reng regelmatig deze olie op je haar aan zodat de voedingsstoffen in deze olie gespleten eindjes kunnen repareren en je haar sterker maken.

Ben je na het lezen dat dit artikel ook benieuwd naar hoe je arganolie precies moet gebruiken als haarverzorging? Kijk dan hieronder ons Youtube filmpje waarin wij stap voor stap uitleggen hoe je arganolie het beste kunt gebruiken:

Pomp het Volume Van Je Haar Op met Mousse
Het is waar dat de dikte van je haar voornamelijk in je genen zit. Maar hoe je je haar in model brengt speelt ook een rol.

Als je van nature rood haar hebt heeft je haar een natuurlijke dikte. Als je echter blond bent heb je veel dunner haar (maar wel meer).

Natuurlijk zijn er manieren om je haar wat volume te geven, wat je natuurlijke haarkleur ook is. Alles wat je daarvoor nodig hebt is leave-in conditioner of mousse.

Doe het op je haar en droog eerst de wortels. Hou je haar bij het drogen ondersteboven om dat extra volume te krijgen. Als je dun haar hebt moet je bij het drogen een heet apparaat op een lage stand zetten.

Volg deze tips om je haar mooi en gezond te houden!

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.