Deze 5 celebrities gebruiken arganolie in hun schoonheidsritueel

Hollywood En Arganolie

De meeste vrouwelijke beroemdheden zien er altijd uit om door een ringetje te halen. Hun huid is zuiver en stralend, hun haar soepel en glanzend. Hoe doen ze dat toch?

Vaak worden ze bijgestaan door een heel team van beauty professionals. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Toch zijn er zeker schoonheidstips die we van ze kunnen afkijken, zoals het gebruiken van pure arganolie.

Deze 5 prachtige celebrities zeggen dat ze hun mooie huid en haar danken aan dit vloeibare goud!

Wat is er zo bijzonder aan arganolie?

Arganolie wordt gemaakt van de pitten uit de vruchten van de arganboom uit Marokko. Het is al enkele jaren populair onder celebrities.

Het bevat een unieke combinatie aan eigenschappen, die onder andere goed zijn voor huid en haar. Zo is het rijk aan vitamine E en andere anti-oxidanten en bevat het een mix van voedende vetzuren.

Het heeft zeer goede hydraterende, verzachtende en herstellende eigenschappen, maar heeft een hele lichte textuur. Daardoor trekt het snel in, zonder een vettig laagje achter te laten op de huid, of het haar te verzwaren.

Lees hieronder hoe bekende actrices het gebruiken!

Charlize Theron

Charlize Theron

Deze beeldschone 40-jarige Oscar-winnares moet zichzelf soms volledig transformeren voor haar rollen. Regelmatig kleurt ze haar haren en enkele jaren geleden schoor ze het zelfs helemaal af!

Ze gebruikt arganolie om haar lokken te beschermen, verzorgen en herstellen. Ook helpt het haar haargroei stimuleren.

Meer informatie over wat arganolie kan betekenen voor de gezondheid van het haar is hier te vinden.

Catherine Zeta Jones

Deze mooie 46-jarige actrice uit Wales ziet er veel jonger uit dan ze is. Ze gebruikt dan ook arganolie op haar gezicht voor het slapen gaan om haar huid zacht en soepel te houden.

Arganolie staat al langer bekend om zijn goede anti-aging eigenschappen. Vooral het hoge vitamine E gehalte draagt hieraan bij. Hier is meer te lezen over het gebruik van arganolie voor het gezicht.

Natuurlijke Arganolie Producten

Salma Hayek

Deze 49-jarige Mexicaanse schone heeft jaloersmakend mooi haar. Haar lange, stralende, donkere lokken dansen sierlijk over haar schouders. Ze maakt ze extra glanzend voordat ze de deur uitgaat door er een beetje arganolie in te kneden.

Julianne Moore

Het is moeilijk te geloven dat deze mooie roodharige actrice al 55 is! Ze beschermt haar natuurlijk vurige lokken en lichte, gevoelige huid met arganolie. Dankzij de grote hoeveelheid essentiële vetzuren en anti-oxidanten is deze olie zeer voedend en beschermend.

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Deze 41-jarige beauty staat bekend om haar jonge uiterlijk. Haar lange bruine haar en egale huid stralen van gezondheid! Voor beide gebruikt ze arganolie. Als ze veel make-up moet dragen voor een rol, gebruikt ze het ook om deze weer te verwijderen. Dit is een zachte en effectieve manier om de huid te reinigen, hydrateren en herstellen.

Stralen als een ster met arganolie

Arganolie zit bomvol goede eigenschappen voor huid en haar. Het is dan ook geen wonder dat veel bekende actrices het onderdeel hebben gemaakt van hun schoonheidsritueel. Ze claimen dat het hen helpt er jonger uit te zien. Ook gebruiken ze het als middel om hun door verf en make-up belaste haar en huid te helpen herstellen.

Wat doe jij om te stralen als een ster?

Vond je dit artikel interessant? Deel het dan op social media!