4 Stappen Om Einde te Maken Aan Veroudering van de Huid

4 Stappen Om Einde te Maken Aan Veroudering van de Huid

Het is nooit te vroeg om te beginnen met een programma om jong te blijven. Rimpels krijg je gegarandeerd, maar het zou jammer zijn als je huid er al uitziet of die met pensioen wil terwijl je zelf nog lang niet oud bent.

Overweeg de volgende stappen om huidveroudering te verhinderen of terug te draaien.

Stap 1: Draag elke dag en overal zonnebrandlotion

Een van de belangrijkste anti-verouderings tips die je zou moeten omarmen is dat je huid elke dag bescherming tegen de zon nodig heeft. Smeer je in met een zonnebrandlotion met een hoge beschermingsfactor zoals bijvoorbeeld 30.

Hou ook in gedachten dat zonnebrandlotion niet alleen voor in de zomer is of als je naar het strand gaat. Gebruik altijd zonnebrandlotion, zelfs als het bewolkt is of als je binnen blijft.

Er is geen minimum leeftijd voor zonnebrandlotion. Het is een aanradertje voor alle leeftijden en alle huidtypes. Verzin dus geen smoesjes om je niet in te hoeven smeren.

Stap 2: Let op wat je binnenkrijgt

Alcohol, roken en meeroken kunnen allemaal bijdragen aan veroudering van de huid. Behalve een ongezonde levensstijl kan ook uitdroging voortijdige huidveroudering veroorzaken.

Stap over op gezonde maaltijden die rijk zijn aan omega 3 en anti-oxidanten, met name vitamines A, E en K. Deze voedingsstoffen zijn erg belangrijk als je veroudering van je huid wil uitstellen.

Wat je binnenkrijgt is een van de belangrijkste factoren bij het uitstellen van huidveroudering. En als je denkt dat je voeding niet de nodige voedingsstoffen voor je huid bevat, neem dan voedingssupplementen die die stoffen wél bevatten.

Vitaminecompleet is een betrouwbare webshop die zowel multivitaminen als omega-3 supplementen aanbiedt.

Stap 3: Weet wat er in je Anti-Rimpel crème zit

Let bij het kopen van anti-verouderings crèmes of lotions op de volgende ingrediënten:

  • Glycolzuur – Van glycolzuur wordt gezegd dat het het collageen verdikt en dus je huid helderder maakt.
  • Vitamine C – Vitamine C is een goed werkende anti-oxidant die schade door vrije radicalen kan verminderen.
  • Vitamine E – Vitamine E is een van de krachtigste anti-oxidanten en kan je huid voeden en beschermen tegen schade. Het verhindert of minimaliseert rimpels en fijne lijntjes.

Stap 4: Gebruik elke dag Marokkaanse Arganolie op je huid

Een van de meest effectieve cosmetische producten om huidveroudering uit te stellen is Marokkaanse Arganolie. Het is alom bekend dat Marokkaanse Arganolie huidveroudering terugdraait, aandoeningen van de huid voorkomt of geneest en vernieuwing van de cellen bevordert.

De olie is rijk aan allerlei anti-oxidanten zoals Vitamine E, Sterolen, Polyfenolen en Ferulinezuur. Daarnaast bevat het essentiële vetzuren die je huid nodig heeft om zijn jeugdige uiterlijk te behouden.

Arganolie is een superolie voor de gestresste huid. Dat komt door zijn anti-verouderings en herstellende eigenschappen die komen uit het hoge gehalte aan anti-oxidanten, essentiële vetzuren en Vitamine E.

100% pure Arganolie doet op z’n eentje al wonderen voor je huid. Het gaat niet alleen huidveroudering tegen maar verhindert ook andere huidproblemen.

Beginnen met een goed werkend anti-verouderings plan en je daar dan aan houden is met voldoende toewijding en wilskracht niet moeilijk. Volg deze 4 stappen op en je ziet binnen een paar weken al de beloning!

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!