Wil je een Mooie Huid? Lees dan Verder!

Wil je een Mooie Huid? Lees dan Verder!

Hoe krijg je een mooie huid? Sommigen hebben het geluk dat ze de goede genen geërfd hebben. Anderen hebben minder geluk en moeten hard werken om een gladde, gave en zachte huid te krijgen. Er zijn maar weinig mensen die weten dat je door gezonde gewoontes een mooie en gezonde huid kunt krijgen.

Veel vrouwen spenderen duizenden euro’s aan cosmetische producten en zelfs aan plastische chirurgie alleen maar om die gave huid te krijgen waar ze altijd van droomden. Feit is dat je met een paar honderd euro per jaar je huid al kunt laten glanzen.

Hier zijn tips voor de huidverzorging die geen fortuin kosten.

  1. Je dieet – Laten we beginnen met wat je eet. Er zijn namelijk voedselgroepen die de gezondheid en aanblik van je huid kunnen verbeteren. Voorbeelden hiervan zijn bosbessen, volkorenbrood en walnoten. Bosbessen bevatten hoge concentraties anti-oxidanten. Deze beschermen de huid tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Walnoten zijn rijk aan essentiële vetzuren, proteïnes en vezels. Daardoor beschermen walnoten de huid en houden deze soepel. Volkorenbrood bevat Selenium, een mineraal dat huidcellen beschermt. Selenium kan ook de schadelijke effecten van de zon op de huid tegengaan. Voldoende vocht in je lichaam is natuurlijk ook enorm belangrijk. Door je huid goed te hydrateren blijft die soepel. Veel groene thee drinken is ook een goed idee. Groene thee zit vol met Polyfenolen. Hiervan weten we dat ze huidallergieën verlichten en de huid reinigen. Polyfenolen gaan ook veroudering van de huid tegen.
  2. Gebruik elke dag zonnebrandlotion – Als je veel buiten bent, en dan heb ik het niet alleen over het strand of buiten sporten, moet je je altijd insmeren met een zonnebrandlotion van tenminste beschermingsfactor 15. De meeste schade aan de huid wordt aangericht door UV straling van de zon. Van constant onbeschermd in de zon te zitten kun je ook huidkanker krijgen.
  3. Elke dag hydrateren – Sla het hydrateren nooit over. Arganolie is hier een uitstekend product voor. Het hydrateert niet alleen de huid maar houdt deze ook jong. Regelmatig gebruik van Arganolie beschermt de huid ook tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen en UV straling.
    De reden waarom Arganolie zo goed is voor de huid is de componenten die erin zitten. Zoals essentiële onverzadigde vetzuren, Vitamine E, Polyfenolen, Sterolen, Carotenoïden, Prostaglandinen, Ferulinezuur en Linolzuur. Zeker weten dat deze componenten goede voeding zijn voor de huid.
  4. Elke dag reinigen – Was je gezicht elke dag met een milde reiniger voordat je gaat slapen en als je wekker je weer heeft wakker gemaakt. Zorg dat je een reiniger gebruikt die bij jouw huidtype past.
  5. Doe niet aan bruinen – Veel mensen gaan nog steeds in de zon zitten of naar de bruiningssalon om bruin te worden. Maar dit is erg slecht voor je huid. En het is nog gevaarlijk ook omdat zonnestraling en bruiningslampen huidkanker kunnen veroorzaken. Ook krijg je er snel rimpels van. Als je per se een bruine kleur wil, gebruik dan een bruiningsspray.

Met regelmatige lichaamsbeweging, een uitgebalanceerd en gezond dieet en deze 5 simpele tips zal je huid snel gezond en mooi worden. Let Op: Hoe moet je voor je huid zorgen? Weet jij de 5 effectieve stappen voor de verzorging van je huid? Weet je dat Arganolie het beste is voor je huid?

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.