Vochtinbrengende Gezichtsmaskers Perfect voor de Koude Maanden

Vochtinbrengende Gezichtsmaskers Perfect voor de Koude Maanden

Nu het koude seizoen in volle gang is, wordt het tijd om je huidverzorging een make-over te geven. Het koude weer zal een grote aanslag plegen op je huid en het zal geen verrassing zijn als je plotseling last krijgt van een droge huid.

Maar denk niet dat je geen andere keuze hebt dan alle koude maanden te lijden onder een droge huid. Er zijn tal van manieren om je huid weer soepel te laten aanvoelen en eruit te laten zien.

Bekijk hier enkele zelfgemaakte gezichtsmaskers die je hierbij kunnen helpen, zelfs bij ijskoude temperaturen.

Zelfgemaakte gezichtsmaskers

We hebben een aantal van de beste natuurlijke en hydraterende gezichtsmaskers verzameld die je in het comfort van je eigen huis kunt maken. Deze zelfgemaakte gezichtsmaskers maken gebruik van ingrediënten die boordevol voedingsstoffen zitten, en je huid en lichaam de welverdiende aandacht geven!

Hydraterend avocadomasker

Het zou een vreselijke vergissing zijn om je avocado’s weg te gooien als ze bruin zijn. In plaats van ze weg te gooien, kan je ze omtoveren in een hydraterend gezichtsmasker.

Snij de avocado doormidden, verwijder de zaadjes en lepel het vruchtvlees eruit. Plet het vruchtvlees totdat je een pasta-achtige consistentie hebt.

Als je de hydraterende eigenschappen van dit masker een boost wilt geven, voeg je een lepel honing of Arganolie toe.

vochtinbrengende-zelfgemaakte-gezichtsmaskers-perfect-voor-de-koude-maanden1

Honing en banaan gezichtsmasker

Honing kan je niet alleen gebruiken voor je ochtendtoast, het is ook een zoete traktatie voor je huid.

Honing is een natuurlijke vochtinbrenger, wat betekent dat het vocht aantrekt. Als er iets is dat je huid in de koude wintermaanden nodig heeft, dan is het wel vocht.

Gemengd met banaan zal dit gezichtsmasker je huid zacht en stralend maken. Plet simpelweg een banaan, voeg een of twee eetlepels honing toe en breng het aan op een schoon gezicht.

Lavendel gezichtsmasker

Dit aromatische gezichtsmasker zal je huid een rustgevend gevoel geven. Gedroogde lavendelblaadjes hebben een kalmerende geur en maken lavendel een perfecte aanvulling op je schoonheidsverzorging voordat je gaat slapen.

Bloemen schoonheidsmasker

Voor dit masker maal je simpelweg wat amandelen en haver samen tot pulp. Verzamel een aantal gedroogde bloemen, zoals lavendel en rozenblaadjes, en maal deze ook. Meng alle ingrediënten samen en je kunt ook een of twee eetlepels Arganolie toevoegen.

vochtinbrengende-zelfgemaakte-gezichtsmaskers-perfect-voor-de-koude-maanden2

Sinaasappel gezichtsmasker voor een natuurlijke gloed

Geef je bronzer een pauze en probeer in plaats hiervan een natuurlijk gezichtsmasker. Vers geperste sinaasappelsap is niet alleen goed voor bij je ontbijt. Het is ook goed voor je huid! Je huid zal een volledig natuurlijke gloed krijgen. Bovendien gaat vers geperste sinaasappelsap gepaard met een krachtige hydraterende energiekick!

Probeer nu deze hydraterende gezichtsmaskers!

Deel dit artikel over Gezichtsmaskers met je vrienden! Sharing is caring!