Stijlvol Ouder Worden: Geheimen van Beroemdheden

beroemdheden

Wil je weten hoe je stijlvol ouder kunt worden? Hier zijn een paar anti-aging geheimen van beroemdheden die er ondanks hun leeftijd nog steeds jong uitzien.

Geheimen om Jong te Blijven van Beroemdheden

 • Yoga, Joggen en Gezonde Milkshakes

  Christy Turlington Burns heeft op de voorpagina van veel tijdschriften gestaan en ziet er veel jonger uit dan de 43 jaar die ze is. Haar geheim? Dit model doet veel aan yoga en aan hardlopen. In April 2011 deed ze nog mee aan de marathon van New York en liep die ook uit. Een ander geheim voor haar jeugdige en stralende uiterlijk zijn gezonde milkshakes met verschillende groenten erdoorheen.
 • Regelmatige Lichaamsbeweging en Gezond Eten

  Halle Berry heeft een van de mooiste lichamen in Hollywood en op haar 46ste ziet ook haar huid er nog steeds jong uit. Deze 46-jarige blijft in vorm door 4 keer per week 90 minuten workouts te doen. Halle Berry staat er ook om bekend dat ze vers voedsel, veel groenten en veel eiwitten eet. Omdat ze suikerziekte heeft moet ze vijf keer per dag eten om haar bloedsuiker op peil te houden.
 • Minder Make-Up, Meer Zweten

  Minder make-up is een geheim om jong te blijven van een van de meest vooraanstaande supermodellen van catwalks en tijdschriften. Inderdaad, Cindy Crawford met haar 47 jaar gebruikt minder make-up om er jonger uit te zien. Op 2 mei 2012 konden we op de Satellite Awards nog eens zien hoe goed Cindy Crawford er zonder make-up uitziet. Ze vertelt ook dat ze haar jeugdige uiterlijk te danken heeft aan regelmatig joggen, gewichtheffen, Pilates en wandelen.
 • Aan Sport Doen
  Jane Seymour is al 62 jaar maar ziet er nog steeds fantastisch uit. Zo fit als zij is zou je denken dat ze nog niet eens 50 is. Om haar lichaam fit en haar huid glanzend te houden doet de jong uitziende Jane Seymour regelmatig aan tennis en golf.
 • Cardio Oefeningen
  Sela Ward kennen we allemaal dankzij de TV serie House. Sela Ward is al 57 jaar oud maar ziet er nog geen dag ouder dan 40 uit. Haar geheim? Sela Ward doet drie cardio workouts per week op haar StairMaster.
 • Hydrateren
  Catherine Keener is al 53 jaar maar aan haar huid is dat niet te zien. Wat is het geheim van haar jeugdige glans? Keener houdt haar huid gehydrateerd. Klinkt eenvoudig maar de huid hydrateren is de sleutel tot het behoud van een jonge huid. Een huid met barstjes en schilfers is een teken van veroudering want dat betekent dat de buitenste laag van de huid al dood is. A ls je je huid jong wil houden, vergeet dan dus vooral niet de huid te hydrateren. Een natuurlijk en biologisch product waarmee je jouw huid kunt hydrateren is Arganolie. De olie hydrateert de huid niet alleen, het helpt de huid ook herstellen en te verzorgen!

Dit zijn de geheimen van beroemdheden die stijlvol ouder worden. Volg hun verjongende tips op om een jeugdig uiterlijk te behouden.

Deel dit artikel over Stijlvol ouder worden met je vrienden! Sharing is caring!