Persoonlijke Verzorging voor Mannen op Reis!

Persoonlijke Verzorging voor Mannen op Reis

Als je zo’n man bent die altijd op reis bent voor je werk of je bedrijf dan moet je ervoor zorgen dat je de basisbenodigdheden voor de reizende man in je bagage hebt! Je wil er immers niet onverzorgd uitzien als je een zakelijke deal moet afsluiten of als je wil dat mensen jou en je zaak vertrouwen. Mensen gaan vaak op het uiterlijk af en als je zakelijk je slag wil slaan moet je er dus altijd goed verzorgd uitzien! Wat moet er nu per se in je reistas zitten? Hoe stel je je reisbenodigdheden voor de persoonlijke verzorging samen? Hier zijn een paar ideeën! Basisbenodigdheden Voor Op Reis

  • Een fles shampoo Denk niet dat je op alle delen van je lichaam of je haar zeep kunt gebruiken. Zeep kan je haar uitdrogen en moet je dus niet op je haar gebruiken. Als je op je reis af en toe de douche moet overslaan kun je het beste een shampoo gebruiken die haar dat een paar dagen niet gewassen is meteen weer revitaliseert
  • Zonnebrandlotion Vergeet niet een fles zonnebrandlotion in te pakken wat ook de tijd van het jaar is. Smeer elke dag zonnebrandlotion op je huid zodat die de nodige bescherming krijgt tegen vrije radicalen. Elke dag zonnebrandlotion op je huid smeren verkleint ook de kans dat je huidkanker krijgt.
  • Een fles essentiële olie De meeste essentiële oliën hebben een kalmerend effect op het lichaam. Lavendelolie bijvoorbeeld helpt het lichaam te ontspannen.! Veel reizigers komen vaak slaap tekort vooral als er jetlag is. Jetlag of verschillende tijdzones kunnen het lichaam behoorlijk in de war brengen. Essentiële oliën zoals lavendelolie kunnen je helpen slapen. Een goede nachtrust maakt dat je er fris en alert uitziet en klaar bent voor de dag die eraan komt!
  • Lippenbalsem Denk niet dat je met lippenbalsem in je bagage minder man bent. Dat is onzin. Je hebt vast wel eens last gehad van droge, gebarsten en soms bloedende lippen. Je kunt dat vermijden door lippenbalsem bij de hand te hebben. Elementen als zon, wind en kou kunnen je lippen uitdrogen. Het beste kun je een lippenbalsem kiezen met zonbeschermingsfactor. Vergeet niet dat je lippen ook onderdeel van je huid zijn!
  • Marokkaanse Arganolie Je zou altijd een fles Arganolie in je reistas in moeten pakken.  Arganolie is geweldig goed voor huid, haar en nagels. Omdat Arganolie veel anti-oxidanten bevat beschermt dagelijks gebruik ervan je huid tegen schade. Daarnaast is het rijk aan essentiële vetzuren en Sterolen die de huid hydrateren! Dezelfde stoffen houden ook het haar beschermd en geconditioneerd! Je nagels regelmatig met Arganolie inmasseren houdt ze sterk en gehydrateerd!
Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.