Mannenhoekje: Wat Vinden Vrouwen Aantrekkelijk&Afstotelijk?

Mannenhoekje Wat Vinden Vrouwen Aantrekkelijk&Afstotelijk?

Jouw vader heeft je waarschijnlijk nooit het advies gegeven Arganolie te gebruiken om leden van het andere geslacht aan te trekken.

De meeste mannen verafgoden hun vader en volgen vaak hun advies op. En waar praten mannen graag over? Over vrouwen!

Jouw vader gaf je misschien dan wel advies over vrouwen, maar dat advies is inmiddels misschien wel verouderd of gewoon onwaar.

Natuurlijk willen we geen slechte dingen over jouw vader zeggen. Vrouwen hebben intussen echter een paar dingen toegegeven die misschien wel tegen de vroegere wijsheden van jouw ouwe heer ingaan.

Vrouwen vinden mannen met haar onweerstaanbaar!

Dat mag in jouw vader’s tijd misschien wel waar geweest zijn maar tegenwoordig zijn er nog maar weinig vrouwen die dit vinden. In een recente poll onder vrouwen van 18 tot 34 jaar over wat zij aantrekkelijk vinden aan de huid van een man antwoordde maar 7% dat mannelijk haar onweerstaanbaar is.

Een harig uiterlijk kan er misschien voor rocksterren of topsporters nog mee door maar niet voor zomaar elke man. 2/3 van de deelnemers aan de poll ziet graag dat haar man er goed verzorgd bij loopt.

Het valt vrouwen niet op als er haar op de zeep zit.

Als je je vriendin uitnodigt voor een romantisch weekend moet je wel eerst even je woning opruimen inclusief de zeep in je badkamer. De meeste vrouwen geven aan af te knappen op een zeep die eruit ziet als een afvoerpijp.

Vergeet niet je oude spons in de keuken weg te gooien en zorg dat er een schoon washandje in de douchecel hangt!

Vrouwen vinden gevoel voor humor het meest sexy aan een man.

Voor sommige vrouwen is dat misschien waar maar voor de meeste toch niet. Mannen adviseren hun vrienden vaak slim, grappig of gevoelig te zijn als ze een vrouw willen vinden. De meeste vrouwen geven echter aan dat dat niet genoeg is.

De meeste deelneemsters aan de poll gaven verder nog aan dat een man met een gave huid een grotere kans loopt om met hen in bed te belanden. Dus, mannen, leer hiervan en gebruik vanaf nu hydraterende body wash en een krachtige moisturizer voor de huid zoals Marokkaanse Arganolie.

Een ruwe huid is o zo mannelijk!

Voor jullie kerels mag een ruwe huid dan misschien mannelijk zijn maar voor vrouwen is een ruwe huid gewoon ruw. De meeste vrouwen raken het liefst zachte en gladde oppervlakken aan en de mannenhuid is daarop geen uitzondering.

Jouw ruwe huid kan misschien zelfs wel de zachte huid van jouw vrouwelijk gezelschap irriteren. En daarmee scoor je beslist geen punten bij haar.

In de poll gaven meer dan de helft van de vrouwen aan dat ze graag zien dat hun man doucheproducten gebruikt die de huid glad en zacht maken! Een derde van de vrouwen zei zelfs dat een zachte huid bij een man gewoonweg onweerstaanbaar is.

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!