Arganolie Voor Een Snelle Oplossing Voor Haarproblemen

argan oil

Het haar van de meeste mensen wordt nadelig beïnvloedt door elementen zoals de zon, wind en koude lucht. Chemische producten liggen ook vaak ten grondslag aan haarproblemen. Haarproducten, haarverf en andere agressieve producten dragen niet bij aan de gezondheid van je haar.

Wat zijn de meest voorkomende haarproblemen en hoe kun je deze oplossen? Hieronder staan drie van de meest voorkomende haarproblemen en vertellen we je waarom arganolie voor haar een ideale oplossing is.

Roos

Roos is niet alleen irritant, maar het is ook gênant. Als je zelf wel eens last hebt gehad van roos, dan weet je dat de jeuk ondraaglijk is en dat je de witte schilfertjes niet kunt voorkomen. Je kunt simpelweg geen zwarte kleding dragen omdat roos hier duidelijk op te zien is.

Hoewel roos geen dodelijke aandoening is, zijn de meeste mensen wel heel opgelucht als ze er eenmaal vanaf zijn.

Broos haar

Broos haar breekt snel. Haar dat op bepaalde plaatsen dikker of juist dunner is, breekt uiteindelijk. Vaak zorgt broos haar er ook voor dat de punten splijten en dit splijten kan helemaal tot aan de wortel doortrekken.

Broos haar kan door veel dingen veroorzaakt worden, zoals agressieve haarproducten of medische aandoeningen.

Alopecia

Er is sprake van haaruitval of alopecia wanneer een persoon een bovengemiddelde hoeveelheid haar verliest. Normaal haarverlies is ongeveer 100 haren per dag. Dit is normaal en de uitgevallen haren worden vervangen met nieuwe haren.

In sommige gevallen kan een bovengemiddeld haarverlies leiden tot vroegtijdige kaalheid. Wanneer er geen nieuwe haren teruggroeien in plaats van de oude haren, kan het zo maar zijn dat je kale plekken op je hoofdhuid ziet.

Raadpleeg een dokter wanneer dit het geval is. Een dokter kan je de juiste oplossing bieden voor dit probleem.

Arganolie bij haarproblemen

Arganolie staat ook wel bekend als het vloeibare goud van Marokko, en is rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren. Deze componenten kunnen helpen haarproblemen zoals roos, broosheid en alopecia op te lossen.

Arganolie voedt het haar en zorgt ervoor dat het niet vet aanvoelt. Het zorgt ervoor dat je haar de essentiële voedingsstoffen opneemt, en veel voorkomende problemen zoals broos haar is in de meeste gevallen dan vlot opgelost.

Net als met broos haar kan roos ook snel opgelost worden door regelmatig Arganolie te gebruiken. Het jeuken zal direct verminderen en de zichtbare roos zal al snel onzichtbaar worden (oftewel verdwijnen).

Een paar druppels van het vloeibare goud uit Marokko zullen je roosproblemen in een handomdraai oplossen. Je kunt weer rustig zwarte kleding aantrekken! Haaruitval zal je ook geen zorgen meer baren, omdat Arganolie ervoor zal zorgen dat je haar sneller teruggroeit.

Je hebt dus geen scala aan haarproducten nodig om dit soort haarproblemen op te lossen. Arganolie kan dit allemaal voor je doen. Doordat het zo’n natuurlijk product is, is Arganolie geschikt voor alle leeftijden!

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!