Mannen! Vrouwen Zijn Onder de Indruk van een Gezonde Huid

Mannen! Vrouwen Zijn Onder de Indruk van een Gezonde Huid

Wie had ooit gedacht dat mannen iets om hun huid zouden geven? Het is waar dat ook in deze moderne tijd vrouwen nog steeds de toon aangeven wat betreft huidverzorging. Toch zie je ook dat steeds meer mannen voor hun huid beginnen te zorgen.

Laten we het maar toegeven. Ook mannen moeten voor hun huid zorgen. Huidverzorging wordt vandaag de dag steeds meer als “mannelijk” gezien. Als je indruk wil maken op vrouwen en veel punten wil scoren zou je moeten beginnen met goed voor je huid te zorgen.

Waarschijnlijk heb je geen verstand van huidverzorging programma’s. Geen zorgen, dat heeft bijna geen enkele man! De basisprincipes van huidverzorging leren is makkelijk, en met een beetje oefening heb je het zo te pakken.

Hoe moeten mannen nu voor hun huid zorgen? Lees verder voor praktische tips over huidverzorging.

Huidverzorgingstips voor Mannen

Mannen gebruiken meestal zeep voor elke centimeter van hun lichaam.

De meeste mannen gebruiken zelfs zeep om hun haar te wassen. Welnu, om te beginnen, zeep is OK voor de nek en lager. Maar hoger dan de nek, niet doen.

Gebruik een reiniger met formule voor mannen om je gezicht te wassen. Hierdoor droogt je huid niet uit. Was je gezicht twee maal per dag, een maal voordat je naar bed gaat en een keer als je ‘s morgens weer wakker wordt.

Gebruik bij het scheren een scheerapparaat of mesje waarmee je je goed en glad kunt scheren.

Hiermee voorkom je putjes en sneetjes die tot littekens kunnen uitgroeien.Zorg ook dat je een after shave gebruikt die niet op alcohol gebaseerd is.

Gebruik elke dag een vochtinbrengend product.

De meeste mannen weten waarschijnlijk niet precies wat ze moeten kiezen. De juiste keuze is Arganolie.Arganolie hydrateert de huid, beschermt die tegen schadelijke UV straling en vrije radicalen, voedt de huid en houdt ‘m jong.

Het zijn de componenten in Arganolie die de olie al deze voordelen voor de huid geven. Arganolie zit vol met Vitamine E, Sterolen, Carotenoïden, Polyfenolen, Linolzuur, Prostaglandinen, essentiële onverzadigde vetzuren, Ferulinezuur en Squaleen.

Waarschijnlijk ben je niet bekend met al deze woorden. Het belangrijkste is dat je onthoudt dat deze componenten in Arganolie goed zijn voor je huid.

Bescherm je huid elke dag tegen de zon.

Smeer je 15 minuten voordat je de deur uitgaat in met zonnebrandlotion. Breng lotion overal op de onbedekte huid aan, en zelfs op de bedekte huid.

UV straling van de zon kan de huid ernstige schade toebrengen. Het dringt diep in de huid door en vernietigt daar collageen en DNA. Resultaat: diepe rimpels. Langdurige blootstelling aan UV straling kan zelfs huidkanker veroorzaken.

Exfolieer tenminste een maal per week.

Elke dag sterven er een aantal huidcellen af. Als je niet exfolieert gaan deze dode huidcellen zich ophopen en wordt de huid ruw.Exfolieer, verwijder de dode huidcellen, en je huid wordt gaaf en gladder.

Maak indruk op vrouwen of op je vriendin met je gezondere, jongere en gladdere huid. Volg deze 5 simpele stappen op.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.