Manieren Om In Het Vliegtuig De Huid Mooi Te Houden

Manieren Om In Het Vliegtuig De Huid Mooi Te Houden

Hoe gezond je huid ook is, soms kan deze uitdrogen. Hierdoor wordt hij gevoeliger voor bacteriën en infecties. Dit gebeurt bijvoorbeeld in het vliegtuig. De lucht in een vliegtuigcabine droogt de huid uit.

Lange vluchten, van bijvoorbeeld 6,12 uur of meer, zijn zelfs nog schadelijker voor de huid dan korte vluchten. Maar het principe blijft hetzelfde.

Om je huid gezond en mooi te houden, moet je je aan bepaalde regels houden als je met het vliegtuig gaat.

Voordat je zelfs maar opstijgt, moet je een paar tips opvolgen:

  • Het helpt als je huid gezond is voordat je gaat vliegen. Zorg dus vóór je geplande vakantie of zakenreis dat je huid gezond en glanzend is. Reinig je huid en houd deze vochtig.
  • Stress heeft invloed op de huid. Als je geen ervaren vlieger bent, kan de spanning van de vlucht slecht zijn voor je huid. Doe ademhalingsoefeningen en ontspanningstechnieken zodat je tot rust komt. Dit komt je huid ten goede, zowel op de grond als in de lucht.
  • Drink veel water. Hou je huid al vóór de vlucht vochtig. Drink elke dag genoeg water.

Nu ben je klaar voor de vlucht! Neem de volgende tips ter harte:

  • Het is altijd goed om je gezicht te wassen voordat je naar het vliegveld gaat. Reinig je huid nu je nog thuis bent. Het kan een tijd duren voordat je hier weer de tijd voor krijgt.
  • De luchtdruk en droogte in een vliegtuigcabine drogen de huid uit. Blijf bevochtigen, zelfs in het vliegtuig. Neem bevochtigingslotion op reisformaat mee. Normaalgesproken geen probleem voor de beveiliging op luchthavens
  • Hoe minder make-up je op hebt, hoe beter. Je zit lang in het vliegtuig en hebt misschien niet de gelegenheid om je make-up af te wassen. Het zit dan dus langer op je gezicht. Je wil niet dat door de make-up je poriën verstopt raken. Draag dus geen make-up.
  • Neem een kleine hoeveelheid arganolie mee. Een klein beetje arganolie op zakformaat zorgt dat je je huid kunt blijven verzorgen. Een paar druppels op je huid is al genoeg voor bevochtiging en een goede bloedsomloop. Dit zal de huid ten goede komen.
  • Arganolie is ook goed als lippenbalsem te gebruiken. Lippen zijn bijzonder gevoelig voor droge lucht. Zorg dat je dus Arganolie bij je hebt. Breng een ruime hoeveelheid aan voordat je opstijgt en herhaal dit zodra je iets gegeten hebt.
  • Drink water. Water houdt je hele lichaam bevochtigd tijdens de vlucht. Drink dus water in plaats van koffie of alcohol.

Jazeker. Je huid perfect houden tijdens het vliegen is simpel als je deze eenvoudige tips volgt. Maak je geen zorgen over een droge huid of gebarsten lippen als je gaat vliegen. Neem deze tips ter harte en geniet van een aangename vlucht!

Deel dit artikel over hoe je huid mooi te houden tijdens een vlucht met je vrienden! Sharing is caring!