De Huid Verjongen Met Arganolie, Hoe Kan je Dit Doen?

De Huid Verjongen Met Arganolie

Mooi zijn is een kwestie van hoe je er zelf tegenaan kijkt. Zelf ben je vaak kritischer op je uiterlijk dan iemand anders. Een litteken dat andere mensen helemaal niet erg vinden, zit jouzelf misschien behoorlijk in de weg. En een klein en nauwelijks zichtbaar puistje kan jou toch een rotgevoel geven. Kritisch zijn op je uiterlijk is tot op zekere hoogte goed. Als je daardoor dingen gaat doen waar je gezonder van wordt, ben je goed bezig. Wees echter ook weer niet té kritisch.

Moet je kritisch op je huid zijn?
Ja, maar op een gezonde manier. De huid is het grootste orgaan van het lichaam, dus daar mag je best kritisch op zijn. Hier volgen een paar gezonde manieren om kritisch op je huid te zijn:

  • Wees kritisch op wat je eet. Een uitgebalanceerd dieet met groenten en fruit is goed voor je huid. Vettig en ongezond voedsel tast de huid juist aan – zijn glans, zachtheid, en uiterlijk. Hou het bij mager vlees en verse groenten. Drink veel water en geen alcohol. Door kritisch te zijn op wat je eet hou je op een gezonde manier je huid gaaf.
  • Wees kritisch op de producten die je gebruikt. Ook al kun je alles kopen wat je wilt… doe dat vooral niet. Want niet alle producten zijn goed voor je huid. Sommige schoonheidsproducten veroorzaken acne, andere geven een vettige huid, en weer andere doen helemaal niets. Wees dus kritisch op de schoonheidsproducten die je gebruikt en zoek eerst uit wat ze doen. Zoek ook uit wat voor huidtype je hebt en kies de producten die daar het beste bij passen.
  • Wees kritisch op hoe je je huid beschermt. Bescherm je huid tegen ruwe elementen zoals zon, regen en vuil. Deze elementen beschadigen de huid. De zon bijvoorbeeld is heel slecht. De UV straling in de zon kan zonnebrand en huidkanker veroorzaken. Draag beschermende kleding, gebruik zonnebrandolie, en vergeet parasol en oogschaduw niet.
  • Wees kritisch op je nachtrust. Voldoende slaap is belangrijk voor verjonging van de huid. De aanbevolen hoeveelheid slaap is 8 uur per dag. Zorg ook voor voldoende ontspanning van werk of school. Dit alles zorgt dat de huid zijn glans behoudt.
  • Wees kritisch op de activiteiten die je onderneemt. Blijf actief en in beweging. Oefeningen en sport zijn goed voor hart en huid. Neem de tijd om lekker te sporten. Of ga joggen, zwemmen, dansen… als je maar uit die luie stoel komt! Ga naar de sportschool, zoek een buddy waarmee je samen kan trainen. Hierdoor blijft je huid en jijzelf gezond.

Arganolie voor de huid
Als je kritisch op je huid bent, dan is Arganolie het beste wat je kunt gebruiken. Ten eerste is het 100% natuurlijk. Ten tweede bevat het alle ingrediënten die je nodig hebt voor een gezonde huid – veel vitamine E, vetzuren, en antioxidanten. Ten derde hydrateert het de huid en beschermt deze tegelijkertijd tegen de elementen. Ten vierde, je hebt telkens maar een paar druppeltjes nodig. En ten vijfde, het kan voor alle huidtypes gebruikt worden.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.