Zorg Ervoor dat je Huid in de Herfst en Winter Blijft Stralen

Hoe Je Je Haar Kunt Laten Groeien

De zomer zorgt voor een mooie gloed op je huid. Maar kan je deze stralende teint gedurende de koudere maanden vasthouden? Je zult opgelucht zijn om te weten dat het mogelijk is je ‘zomerse gloed’ gedurende de herfst en zelfs de winter te behouden! Hoe? Een zoektocht naar informatie is niet nodig. Wij delen graag deze huidverzorgingstips!

Hoe zorg je ervoor dat je huid blijft stralen

Bekijk deze huidverzorgingstips die ervoor zullen zorgen dat je huid gedurende de herfst en winter zal blijven stralen!

Schakel over op andere reinigingsproducten

Je zomerreiniger kan een pauze nodig hebben als de herfst begint. Dit geldt vooral voor mensen met een droge huid. Tijdens de koudere dagen kan je het beste overstappen op een reinigingsproduct met sterkere hydraterende eigenschappen. Als je een vette huid hebt, kan je de zomerreiniger alleen ’s nachts blijven gebruiken en ‘s morgens overstappen op een lichter reinigingsmiddel.

Gezichtsscrubs die Gevaarlijke Ingrediënten BevattenScrubben

Scrubben helpt de droge en dode huidcellen te verwijderen die zich op je huid hebben opgestapeld om een nieuwe, gezonde huid te onthullen. Zelfs personen met een gevoelige huid kunnen profiteren van een zachte en milde scrub.

Het is het beste om ’s avonds te scrubben. Je kunt een scrub gebruiken, doordrenkt met synthetische korreltjes of een serum boordevol vitamine A. Als je een gevoelige huid hebt, kan je kiezen voor reinigingsproducten met microscrubs of een meer natuurlijk alternatief, zoals yoghurt.

Vraag je jezelf af waarom je het beste ’s avonds kunt scrubben? Het antwoord is simpelweg, omdat je huid zichzelf vernieuwt en repareert als je slaapt. Minstens een- of tweemaal per week scrubben, kan het vernieuw- en repareerproces versnellen. Je zult ‘s morgens wakker worden met een stralende huid!

Gebruik anti-oxidant rijke producten

Anti-oxidanten helpen je huid te beschermen tegen de schade van vrije radicalen, en helpt bij het vernieuw- en repareerproces van de huid. Vrije radicalen kunnen je huid dof maken, en rimpels en fijne lijntjes veroorzaken.

Arganolie is een voorbeeld van een huidverzorgingsproduct dat vol zit met anti-oxidanten. De olie bevat een grote hoeveelheid vitamine E, carotenoïden, ferulinezuur, squaleen en polyfenolen, wat allemaal anti-oxidanten zijn.

Houd je huid gehydrateerd

De koudere dagen kunnen je huid gemakkelijk uitdrogen. Gedurende de winter wordt je huid blootgesteld aan extreme temperaturen; erg koude temperaturen buiten en warme temperaturen binnen. Dit kan tot een zeer droge huid leiden. Zorg ervoor dat je je vochtinbrenger bij de hand hebt en smeer deze regelmatig op.

Arganolie is een uitstekende vochtinbrenger, dankzij de vitamine E, essentiële vetzuren en sterolen. Al deze voedingsstoffen in de olie hebben krachtige vochtinbrengende eigenschappen. Sterolen trekken ook vocht naar de huid toe en houdt deze vast.

Herfst en WinterGebruik een luchtbevochtiger

Voeg wat vocht toe aan je woonomgeving tijdens het koude en droge seizoen. Laat je luchtbevochtiger aanstaan als je slaapt om het verlies aan vocht te compenseren.

Volg deze tips en je zult verrast zijn om te zien dat je huid de zomerse gloed gedurende heel het koudere seizoen kan behouden!

Deel dit artikel over Huidverzorging met je vrienden! Sharing is caring!