Zo Krijg je een Prachtig Hoofd met Vol Haar!

Zo Krijg je een Prachtig Hoofd met Vol Haar

Droom je ooit van een eigen kapper zoals de meeste populaire persoonlijkheden hebben? Nou ja, wie wil dat nou niet?! Maar het grootste probleem van het hebben van een eigen kapper is dat het vrij duur is. Daarom zijn de meeste mensen voor wat betreft de zorg van hun haar op zichzelf aangewezen. En dat is geen gemakkelijke taak.

Er zijn ontzettend veel dingen die haarproblemen kunnen veroorzaken. De weersomstandigheden, zon, wind, vuil, vervuiling, warmte, ongezonde levensstijl, ongezonde voeding, chemicaliën, styling en nog veel meer dingen kunnen haarproblemen creëren. Pluizen, breuk, haaruitval, en trage haargroei zijn slechts enkele van de haarproblemen waar veel mensen mee te maken hebben. Daarom zoeken we naar het antwoord over hoe we deze problemen kunnen voorkomen en hoe we de prachtige haardos kunnen krijgen waar we altijd van hebben gedroomd.

Is dit echt mogelijk? Het feit dat bekende en populaire persoonlijkheden op de televisie en in tijdschriften altijd onberispelijk haar hebben, lijkt te wijzen op een positief antwoord. Uiteraard hebben ze haarstylisten die hun haardos verzorgen. Maar is het voor een normaal persoon die niet over een kapper beschikt die op de wenken bedient mogelijk om mooi haar te krijgen? JAZEKER!

Natuurlijke haarverzorgingtips

Hier zijn een aantal nuttige natuurlijke haarverzorgingtips die je kunnen helpen prachtig haar te krijgen!

Eieren als haarconditioner
Als je niet het gewenste resultaat krijgt met je haarconditionermerk, waarom geef je Moeder Natuur dan niet een kans. Eieren zijn echt geweldige vochtinbrengers voor het haar en een conditioner van eiwit is perfect voor mensen die last hebben van droog of broos haar. Gebruik simpelweg het hele ei, een mengsel van een 1/2 kopje (of eiwitten voor mensen met droog, bros haar) en breng het op schoon en vochtig haar aan. Laat het ongeveer 20 minuten inwerken en spoel je haar met koud water uit.

Was je haar niet te vaak
Was jij je haar elke dag of om de dag? Dat is te vaak. Je zou het tot minstens elke 2 tot 3 dagen moeten reduceren om een goede regulering van de natuurlijke oliën van je haar te promoten. Je haar niet te vaak wassen kan ook het natuurlijke volume en de glans van je haar terugbrengen.

Maak je eigen haarconditioner
Duizenden haarconditioners en andere haarproducten zitten boordevol agressieve en giftige chemicaliën. De beste manier om deze schadelijke stoffen te vermijden, is om je eigen haarproduct te maken. Je kunt je eigen conditioner maken door eieren en yoghurt te mengen. Smeer het mengsel op je hoofdhuid en laat het ongeveer 10 minuten intrekken. Spoel je haar daarna uit.

Gebruik Arganolie in je haarverzorging
Arganolie wordt door vrouwen over de hele wereld overladen met complimenten. Zelfs Hollywood-sterren, zoals Eva Mendez, Salma Hayek en Charlize Theron, hebben onthuld dat Arganolie deel uitmaakt van hun schoonheidsproducten. De olie is ontzettend goed voor het haar, de huid en nagels. Omdat het boordevol anti-oxidanten en vochtinbrengende eigenschappen zit, zal de olie helpen je haar te beschermen en beschadigingen aan te pakken. Het resultaat is een prachtige haardos waar velen jaloers op zullen zijn.

Bekijk onze instructie video voor de beste manier om arganolie aan te brengen voor een natuurlijke verzorging van je haar,

Volg deze tips als je gauw een groot verschil wilt zien!

Heb jij haarverzorgingtips om te deel? Deel ze met ons in een reactie!

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.