Zie er Jonger uit met deze Anti-Aging Make-Up Trucs

Zie er jonger uit met deze anti-aging make-up trucs

Naarmate we ouder worden, vinden er verschillende veranderingen plaats in de huid. De huid begint zijn vetlaag, collageen en elastine te verliezen. Als gevolg van deze veranderingen, verdwijnt de elasticiteit en volheid. De huid wordt ook in een sneller tempo beroofd van vocht. Het is dus geen verrassing om te zien dat de huid droog begint te worden, en er hol en uitgezakt uitziet als we ouder worden. Rimpels en fijne lijntjes zullen ook tevoorschijn komen.

Met de juiste huidverzorging en een gezonde leefstijl kan je de verschijning van fijne lijntjes en rimpels minimaliseren, en zelfs vertragen, waardoor je huid er jonger uit gaat zien. Er zijn ook cosmetische procedures die de tand des tijds kunnen terugdraaien. Ook kan je verschillende anti-aging make-up trucs gebruiken die hetzelfde effect opleveren. Als je make-up gebruikt, moet je niet vergeten dat de middeltjes en trucjes die je gebruikte toen je dertig was niet meer zullen helpen als je veertig bent, en je er zelfs ouder kunnen laten uitzien dan je bent. Het wordt hoog tijd om je make-up eens bij te werken.

Anti-aging make-up trucs

Hier zijn een paar make-up trucs die je kunnen helpen de tand des tijds terug te draaien!

  • Leg de nadruk op je appelwangetjes. Dit zal je jeugdige gloed terugbrengen! Als we ouder worden, wordt ons gezicht holler. Door de nadruk te leggen op je wangen, wordt de aandacht getrokken naar de volheid van je gezicht. Het geeft ook een soort lift voor je gezicht. Voor mensen met een droge huid is een blush in crèmevorm beter dan poeder, en mensen met een vette huid kunnen allebei gebruiken. Breng je blush lichtjes aan en denk eraan dat je ernaar streeft je gezicht een gezonde gloed te geven en niet je make-up de aandachtstrekker te maken.
  • Zorg voor een gehydrateerde huid. Een goede vochtinbrenger voor je gezicht moet altijd deel uitmaken van je make-up set. Je zou een lichte hydraterende dagcrème moeten gebruiken. Koop er één die speciaal is ontwikkeld voor het gezicht en die een zonnebeschermingsfactor of SPF bevat, zodat je huid gehydrateerd blijft en schade door de zon wordt geminimaliseerd. Hydrateer je gezicht na een douche en voordat je make-up aanbrengt. Als je fijne lijntjes, rimpels en donkere kringen rond je ogen wilt minimaliseren, koop dan een oogcrème de speciaal is gemaakt om deze problemen aan te pakken. Een nachtcrème is natuurlijk ook van essentieel belang om een droge huid te verzorgen, fijne lijntjes te minimaliseren en verkleuring op te heffen. Voordat je naar bed gaat, moet je je make-up eraf wassen voordat je een nachtcrème aanbrengt.
  • Smeer je lippen in met een lippenstift of lippenbalsem. Naarmate we ouder worden, worden onze lippen dunner. Met elke verjaardagskaars die je uitblaast, verlies je een beetje collageen. En collageen maakt je lichaam, waaronder je lippen, voller. Volle, zachte en soepele lippen zullen je jonger maken. Om de natuurlijke volheid van je lippen te stimuleren, breng je simpelweg een lippenstift of lippenbalsem met hydraterende ingrediënten aan, zoals Arganolie of sheaboter. Zorg er ook voor dat deze een SPF bevat.

Dit zijn slechts enkele anti-aging make-up trucs en tips die je kunt gebruiken om je jeugdige gloed weer tot leven te brengen!

Deel dit artikel over Make-up Trucs met je vrienden! Sharing is caring!