Word je Gek van Roos? Niet Met Arganolie!

Word je Gek van Roos? Niet Met Arganolie!

Roos is erg irritant! Je zult niet alleen last hebben van zichtbare witte schilfers die vaak op je schouders vallen, je kunt ook gek worden van alle jeuk. Als je van je roos af wilt, zul je eerst de oorzaak ervan moeten aanpakken. Als je roos hebt, betekent dit dat je hoofdhuid een zure pH-waarde heeft, terwijl deze eigenlijk een alkalische pH-waarde zou moeten hebben.

Maar hoe breng je je hoofdhuid weer terug naar een alkaline pH-waarde? In plaats van anti-roos shampoos te kopen, zou je je problemen met roos moeten behandelen met effectieve zelfgemaakte en organische oplossingen. Waarom? Nou, veel schoonheidsproducten, inclusief anti-roos shampoos, bevatten talrijke ingrediënten die eigenlijk giftig zijn voor je lichaam. Je zult in haarverzorgingsproducten vaak de ingrediënten parfum, parabenen en formaldehyde tegenkomen en deze zouden koste wat het kost vermeden moeten worden. Er is vastgesteld dat deze ingrediënten kanker veroorzaken of mogelijk kunnen veroorzaken. Het is het beste om elk product met schadelijke ingrediënten te vermijden.

Wat zijn de opties om roos te bestrijden? Er zijn een heleboel veiligere alternatieven beschikbaar.

  • Marokkaanse Arganolie – Marokkaanse Arganolie is een organisch product dat over de hele wereld zeer positief wordt ontvangen. De olie is nog maar net geïntroduceerd in de moderne wereld, maar de Berber stam uit Marokko gebruikt deze olie al sinds eeuwen. De olie voorziet de Berber stam in hun culinaire, cosmetische en medische behoeften. Marokkaanse Arganolie is erg goed voor de huid, nagels en het haar. Eén van de vele voordelen zijn de anti-roos eigenschappen.De olie staat erom bekend de talgproductie te reguleren. Je scalp bestaat uit huid. De huid heeft talgklieren die talg produceren, deze dienen van nature als bescherming van de huid, ook wel de zuurmantel genoemd. Als je talgklieren overactief zijn en meer talg produceren dan normaal, dan zal je hoofdhuid een zure pH-waarde hebben. Dit is de oorzaak van een vette soort roos. Bij regelmatig gebruik van deze olie zal je talgproductie beheersbaar worden, waardoor roos wordt bestreden.Marokkaanse Arganolie zit ook boordevol voedingsstoffen die essentieel zijn voor het stimuleren van de gezondheid van de huid, en zoals eerder gezegd bestaat de scalp uit huid. Het zit vol met vitamine E, onverzadigde essentiële vetzuren, fenolen, ferulinezuur, sterolen, triterpenen, squalenen, prostaglandinen en carotenoïden. Al deze ingrediënten zijn ontzettend goed voor de huid.
  • Limoensap – Je kunt ook een theelepeltje verse limoensap op je hoofdhuid aanbrengen als je je voor de laatste keer afspoelt tijdens het douchen. De limoensap breekt het teveel aan talg af die op je hoofdhuid is verzameld en zal je hoofdhuid diep reinigen, wat een oplossing zou kunnen zijn voor dit jeukende probleem.
  • Een oplossing van azijn en water – Een ander zelfgemaakt middeltje tegen roos is een oplossing van azijn en water. Alles wat je nodig hebt, zijn 2 eetlepels azijn gemengd met 6 eetlepels water. Breng de oplossing met een watje op je hoofdhuid aan en laat deze ’s nachts intrekken. Vergeet niet je haar ’s morgens uit te spoelen, tenzij je wilt dat je haar naar azijn ruikt. Doe dit gedurende 3 maanden minstens eenmaal per week.
Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.