Word een Nagelexpert! Het is Gemakkelijker Dan je Denkt!

Word een Nagelexpert! Het is Gemakkelijker Dan je Denkt!

Je staat klaar om de wereld te overwinnen. Je hebt je mooiste rokje aan, 10 cm hoge stiletto’s en rood gelakte nagels die chique en zakelijkheid uitschreeuwen! De mensen om je heen zeggen: “Ze heeft het allemaal voor elkaar”. Ze weten echter niet dat jij, net als hen, dezelfde ijdelheidsproblemen hebt. Je gebruikt corrigerende panty’s. Je voeten doen pijn na een dag op onmogelijke hakken. En ja, je nagels worden ook broos na weken bedekt te zijn geweest met verstikkende nagellak.

Als je je reputatie eer aan wilt doen, kun je het beste deze tips volgen over hoe je je nagels het beste kunt verzorgen. Je kunt nog steeds problemen hebben met cellulitis of je voeten, maar als het om je nagels gaat, heb je het in elk geval allemaal voor elkaar!

Geef je nagellak niet alle schuld
Hoewel verstikking door nagellak één van de belangrijkste oorzaken is van broze, doffe nagels, is dit niet altijd het geval. Geef je nagellak niet altijd direct de schuld van je nagelproblemen en ban het lakken van je nagels niet voor altijd. Soms is een schimmelinfectie de oorzaak van broze nagels, dus raadpleeg eerst je arts. Er zijn orale, plaatselijke en laserbehandelingen voor dit probleem.

Knip je nagelriemen nooit
Ik maak geen grapje. Dit is het advies van experts. Een gezonde groei van je nagels wordt bepaald door gezonde nagelriemen. Als je nagelriemen beschadigd zijn, zullen je nagelriemen ribbelig groeien en kunnen zelfs afvallen. Nagelriemen beschermen je nagels ook tegen vuil en bacteriën. Als je nagelriemen het moeilijk maken om je nagels te lakken, dan zeggen experts dat je ze altijd terug kunt duwen.

Gebruik een basislak
Aceton en nagellak zijn niet de enige materialen die je nodig hebt voor een manicure. Jawel dames, je hebt ook een basislak nodig. De basislak beschermt je nagels tegen de agressieve chemische stoffen van nagellak, dus wees niet lui.

Hydrateer
Sommige mensen zijn bang om hun handen en nagels te hydrateren uit angst dat ze hun pas gemanicuurde nagels ruïneren. Maar het tegendeel is waar, vochtinbrengers versterken je nagels en zorgen dat je nagellak langer blijft zitten. Maar blijf uit de buurt van kunstmatige vochtinbrengers. Ga voor een optimaal resultaat voor de natuurlijke, organische producten. Arganolie is hier een goed voorbeeld van. Deze wonderolie bevat essentiële vetten en vitamine E die je nagels sterker maken. Arganolie, ook wel bekend als het vloeibaar goud, zit boordevol anti-oxidanten die je nagels beschermen tegen schadelijke omgevingsfactoren.

Laat ze met rust
Als al deze tips niet helpen, dan schreeuwen je nagels misschien wel om wat rust. Blijf minstens een week uit de buurt van nagellak. Hydrateer regelmatig en op tijd, je zult zien dat je nagels zullen groeien en er beter uit zullen zien.

Deel dit artikel over hoe een nagelexpert te worden met je vrienden! Sharing is caring!