Wil je de Tekenen van Huidveroudering op Afstand Houden?

Wil je de Tekenen van Huidveroudering op Afstand Houden?

De huid is het grootste en meest blootgestelde orgaan van het lichaam. De huid wordt dagelijks door verschillende elementen beschadigd. Hoewel je huid de voorlinie is van de verdediging van ons lichaam, is het heel kwetsbaar. Met deze dagelijkse beschadigingen, moet je je huid beschermen om deze gezond te houden.

Ons lichaam produceert minder collageen naarmate we ouder worden. Hierdoor verliest de huid zijn elasticiteit, en zullen rimpels en fijne lijntjes tevoorschijn komen. Rimpels en fijne lijntjes zorgen ervoor dat we er ouder uitzien en de meeste vrouwen zijn het erover eens dat ze deze niet op hun huid willen zien.

Veel vrouwen besteden elk jaar duizenden euro’s om hun huid er gezond, jong en mooi uit te laten zien. En velen gaan tegenwoordig onder het mes, zodat ze zich kunnen ontdoen van de tekenen van huidveroudering die op hun huid verschijnen. Maar er zijn veel goedkopere alternatieven om de huid er jong en mooi uit te laten zien en voelen.

Tips voor een mooie en gezonde huid

Als je rimpels, fijne lijntjes en ouderdomsvlekken op je huid wilt vermijden, zou je de volgende huidverzorgingstips moeten volgen.

  1. Als je rookt, stop dan met deze slechte gewoonte. Het is nooit vroeg genoeg om te stoppen met roken en nu is de beste tijd om het te doen. Je kunt elke dag het aantal sigaretten verminderen totdat je lichaam eraan gewend is.Sigaretten bevatten giftige stoffen en vrije radicalen. Vrije radicalen zijn overal en sigarettenrook zorgt voor een grote hoeveelheid vrije radicalen. Vrije radicalen beschadigen het collageen van de huid, wat resulteert in rimpels en fijne lijntjes. Heb je ooit gemerkt dat rokers vaak rimpels hebben? Als je nog nooit een sigaret hebt gerookt, begin er dan nooit aan om er één aan te steken en een trekje te nemen.
  2. Beperk je alcoholgebruik. Alcoholische dranken maken je huid droog. Je zult ook een doffe huidteint hebben als je te veel drink. Als je de alcohol niet volledig uit je leven kunt bannen, zorg er dan voor dat je slechts een minimale hoeveelheid drinkt. Het is ook een goed idee om meer water te drinken dan je normaal gesproken doet als je alcoholische drankjes drinkt.
  3. Bescherm je huid tegen de UV-stralen van de zon. Als je naar buiten gaat, zorg er dan voor dat je een zonnebrandcrème opsmeert. Het is het beste om een zonnebrandcrème met minimaal factor 15 te gebruiken. Je moet ook niet vergeten dat je de zonnebrandcrème minstens 15 minuten voordat je naar buiten gaat moet opsmeren.De UV-stralen van de zon zijn de belangrijkste oorzaak van rimpels. Constante onbeschermde blootstelling aan de zon zal niet alleen leiden tot rimpels en fijne lijntjes, maar kan ook leiden tot huidkanker.
  4. Hydrateer de huid dagelijks. Het is het beste om Arganolie te gebruiken als vochtinbrenger voor je huid. Arganolie hydrateert niet alleen de huid, maar het houdt huidveroudering ook op afstand door de anti-verouderende bestandsdelen, zoals ferulinezuur, carotenoïden en polyfenolen.

Ben je ook benieuwd hoe arganolie huidveroudering kan helpen tegengaan? Bekijk dan hier onze instructievideo:

Je hoeft alleen maar deze 4 simpele stappen te volgen om je huid er in korte tijd mooi, gezond en jong uit te laten zien.

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]