Wijsheid Moet Komen met Tekenen van Huidveroudering

Wijsheid Moet Komen met Tekenen van Huidveroudering

Ze zeggen dat wijsheid met de jaren komt. En hoewel veel mensen wijsheid willen vergaren, zullen de meesten er niet oud uit willen zien. In de perfecte wereld is dit scenario mogelijk. Moderne tijden hebben het mensen mogelijk gemaakt verborgen schatten te ontdekken die huidveroudering vertragen. En één van de zeldzaamste anti-verouderingsproducten op dit moment verkrijgbaar in de markt, is de Marokkaanse Arganolie.

Wat is huidveroudering

Alles op zijn tijd, laten we het eerst kort hebben over huidveroudering. Het menselijk lichaam bestaat uit miljoenen cellen. Deze cellen hebben voedsel nodig om te kunnen functioneren en overleven. Door een goede voeding verrijkt met vitaminen en voedingsstoffen wordt aan deze eis voldaan.

Naarmate de dagen verstrijken, sterven de cellen in de buitenste laag van de huid af en worden deze door de huid afgeworpen. Het mooie is dat ze over het vermogen beschikken zich te regenereren. Als iemand nog jong is, kunnen de huidcellen zich snel regenereren. Maar naarmate je ouder wordt, gaat het proces trager en verlies de huid zijn vitaliteit.

De aanwezigheid van collageen en elastine zijn ook van invloed op de toestand van je huid. Zij hebben de verantwoordelijkheid je huid elastisch en soepel te maken. Maar ook deze moeten worden aangevuld en als je ouder wordt, gaat deze aanvulling ook trager. Naarmate de huid minder elastisch wordt, zullen fijne lijntjes en rimpels tevoorschijn komen.

Andere factoren die huidveroudering kunnen versnellen, zijn onder andere langdurige blootstelling aan de zon, roken en vervuiling.

In onze Youtube video laten we je zien hoe je arganolie het beste kunt gebruiken tegen huidveroudering

Hoe kun je huidveroudering vertragen

Er zijn veel eenvoudige manieren om huidveroudering te vertragen. Het enige wat ervoor nodig is, is de onvermoeibare inzet om je huid te verzorgen. Terwijl sommige mensen gezegend zijn met uitstekende genen voor een mooie, gezonde en jong uitziende huid, kun je er niet van uitgaan dat de genen al het werk zullen doen.

Je zou je huid nooit moeten verwaarlozen, je moet deze juist goed verzorgen als je er voor langere tijd jong uit wilt zien. Hier zijn een aantal nuttige tips om je hierbij te helpen.

  • Maak je huid iedere dag schoon. Verwijder make-up voor het slapen gaan. Gebruik een mild reinigingsproduct voor je gezicht en nek, en dep je huid voorzichtig droog.
  • Hydrateer je huid. Vochtverlies zorgt ervoor dat je huid er dof, futloos en ouder uitziet. Voorkom dat je huid droog wordt door een vochtinbrengende crème aan te brengen die geschikt is voor jouw huidtype. Doe dit na het wassen of een bad.
  • Smeer zonnebrandcrème op. Bij een goede huidverzorging is dit een hoofdregel. Onbeschermde blootstelling aan de schadelijke UV-stralen van de zon is de nummer één boosdoener van huidveroudering. Experts raden het gebruik aan van een breed spectrum zonnefilter met beschermingsfactor 30 als je regelmatig buiten bent, zelfs als het bewolkt is, en deze elke twee uur op te smeren.
  • Hydrateer jezelf. Water hydrateert en activeert niet alleen de interne organen van het lichaam, maar het hydrateert ook de huid waardoor deze gehydrateerd en gezond blijft.
  • Breng Marokkaanse Arganolie regelmatig op je huid aan. Deze volledig natuurlijke olie is rijk aan anti-oxidanten, met name vitamine E, dat de agressieve effecten van vrije radicalen bestrijdt. Vrije radicalen is een katalysator van huidveroudering.
Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]