Wie Wil er Voor Eeuwig Jong Blijven?

Wie Wil er Voor Eeuwig Jong Blijven?

Het is een feit dat de huid veel zegt over een persoon. Hoe soepel, hoe stralend en zelfs de kleur van je huid zegt veel over iemand. Maar de samenleving heeft dit feit uitgebuit en het verband tussen de huid en de gezondheid van een persoon uit elkaar gehaald. Op de één of andere manier heeft de meerderheid van onze samenleving sterk de nadruk gelegd op het voor eeuwig jong blijven.

Het gaat er niet om dat de wens om er jong uit te zien een zonde is. Maar wat er eigenlijk is gebeurd, is dat velen van ons, vooral vrouwen, ouder worden als iets lelijks beschouwen. Veel vrouwen gaan door het lint op het moment dat ze tekenen van veroudering op hun huid zien. Sommigen gaan zelfs onder het mes, alleen maar om hun jeugdige uitstraling terug te krijgen. Ingrijpende cosmetische procedures kunnen de huid tijdelijk ontdoen van fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van veroudering, maar ze kunnen ernstige risico’s voor de gezondheid opleveren. Daar komt nog bij dat het veel geld kan kosten.

Onze obsessie met jeugdige uitstraling

We kunnen niet ontkennen dat we er goed uit willen zien. En dat is ook geen misdaad. Omdat we de neiging hebben visueel te zijn, verwennen we onszelf. Zelfs eerdere beschavingen waren geobsedeerd door de fontein van de eeuwige jeugd. We lijken een soort van obsessie te hebben als het gaat om schoonheid en jeugd. In de moderne samenleving beschouwen de meesten jeugdigheid als iets moois, en oud als het tegenovergestelde. Enkelen van ons weten echter wel beter en geloven dat echte schoonheid zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant zit. Maar de huidige, dominante manier van denken blijkt meer te neigen naar het eerste. Veel mensen zijn zo druk bezig met het stoppen van huidveroudering dat ze echt geloven dat ouder worden lelijk is.

Anti-verouderingsproducten gaan als zoete broodjes over de toonbank. Een waar bewijs dat aantoont hoeveel mensen vast willen houden aan hun jeugd. We stralen van geluk als iemand ons zegt dat we er jong uitzien en vaak zijn we beledigd als iemand ons ouder inschat dan we zijn. Op sommige plaatsen is het zelfs onbeschoft om iemand naar zijn of haar leeftijd te vragen. Voor sommigen kan dit raar klinken, maar het is echt een feit.

Het plezier van leven

In andere culturen wordt de leeftijd geëerd en verwelkomd. Als je huid rimpels en fijne lijntjes vertoond, betekent dit dat je hebt mogen genieten van een lang leven. Rimpels, fijne lijntjes en lachrimpeltjes zijn een bewijs van hoe hard je hebt gewerkt, hoeveel plezier je hebt gehad en hoe vol je leven simpelweg is geweest. Ongeacht of het een moeilijk leven is geweest. Deze tekenen van huidveroudering tonen de hele wereld dat je hebt geworsteld, maar hebt overwonnen om zoveel jaren te kunnen leven.

Marokkaanse Arganolie als huidverzorging

We zouden meer bezig moeten zijn met het verzorgen van onze huid dan met het stoppen van huidveroudering. We kunnen veroudering toch niet tegenhouden, omdat het deel uitmaakt van het leven. We kunnen de tekenen van huidveroudering vertragen, maar stoppen zou betekenen dat we sterven voordat we oud worden. Huidverzorging is belangrijk, omdat de huid een aantal belangrijke functies vervult. Het houdt alles op zijn plek, beschermt ons tegen infecties en reguleert onze temperatuur.

Marokkaanse Arganolie bevat essentiële voedingsstoffen die enorm goed zijn voor de huid. Het zit boordevol vitamine E, onverzadigde essentiële vetzuren, polyfenolen, sterolen en andere anti-oxidanten. Al deze ingrediënten helpen de huid gezond te houden. Als je op zoek bent naar een krachtig product dat de tekenen van huidveroudering minimaliseert en vertraagt, dan is Marokkaanse Arganolie het product dat je moet hebben. De voedingsstoffen van Arganolie doen werkelijk wonderen voor de huid.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.