Welke Supervoedingsmiddelen Eet jij?

Welke supervoedingsmiddelen eet jij

Er zijn krachtige voedingsmiddelen die onze binnenkant een gezonde boost geven, waardoor we een langer en gezonder leven kunnen leiden. Naarmate we ouder worden, verlangen we niet alleen naar een gezondere binnenkant, maar ook een gezondere en mooiere buitenkant. Veroudering betekent lijntjes , vouwen en hier en daar ouderdomsvlekken, maar er zijn bepaalde supervoedingsmiddelen die het begin van huidveroudering kunnen vertragen.

Hier zijn een aantal supervoedingsmiddelen die je in je dagelijkse maaltijden zou moeten opnemen!

Supervoedingsmiddelen voor je huid

 • Papaja’s
  Maak iedere dag een stukje of twee stukjes rijpe papaja voor jezelf, omdat ze een enorme hoeveelheid vitamine C, bètacaroteen, en vitamine E en vitamine A bevatten. Deze voedingsstoffen zijn allemaal krachtige anti-oxidanten en deze beschermen de huid tegen schade door vrije radicalen . Vrije radicalen komen van nature voor, maar met anti-oxidanten in het lichaam zullen ze niet in staat zijn je huid schade toe te brengen, want anti-oxidanten hebben het vermogen ze te neutraliseren. De resultaten zijn een jeugdige huid en een betere teint. Deze anti-oxidanten maken ook je nagels en haar sterker. Je kunt papaja ook op de huid aanbrengen, en het helpt zonnevlekken en plekjes te vervagen.
 • Abrikozen
  Abrikozen zijn voorzien van een krachtige anti-aging kick! Deze krachtige kick komt door het feit dat deze delicaat uitziende fruit boordevol carotenoïden zit! Carotenoïden zijn krachtige anti-oxidanten die de huid beschermen tegen de agressieve effecten van vrije radicalen. Bètacaroteen is een vorm van carotenoïde, dat het lichaam omzet in vitamine A (ook een krachtige antioxidant)!
 • Paprika’s
  Stop met het negeren van paprika’s in je gerechten of op je bord. Als je een jeugdige huid wilt hebben, moeten ze in je mond en in het lichaam terechtkomen, omdat ze zorgen voor een krachtige anti-aging stoot! Maar wat je je moet realiseren, is dat niet alle paprika’s dezelfde hoeveelheid voedingswaarde bevatten! Rode, gele en oranje paprika’s zijn de sterren als het gaat om voedingswaarde. De levendig gekleurde paprika’s bieden je de dagelijks aanbevolen dosis vitamine C voor drie dagen, en vitamine C is één van de grootste sterren in anti-oxidanten! Waarom? Deze vitamine is cruciaal in de productie van collageen en collageen is verantwoordelijk voor de elasticiteit en strakheid van de huid! De warme tint groene paprika’s zitten ook vol voedingsstoffen met anti-inflammatoire eigenschappen, die op effectieve wijze de tekenen van huidveroudering bestrijden!
 • Asperges
  Asperges is een groente waar je absoluut niet op moet beknibbelen! Deze speervormige groente zit boordevol vitaminen en voedingsstoffen die het lichaam een gezonde boost geven. En natuurlijk zijn asperges ook goed voor de huid! Deze groene speer zit boordevol glutathion, wat huidbeschadiging door blootstelling aan de zon op effectieve wijze beperkt . Glutathion heeft ook het vermogen schade in je DNA zowel te beschermen als te herstellen en helpt ook bij celreplicatie! Het eten van deze voedingsmiddelen kan de oplossing zijn om gedag te zeggen tegen je zonnevlekken en kraaienpootjes, waar je altijd al zo wanhopig van af wilt komen!
Deel dit artikel over supervoedingsmiddelen met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]