Wees een stralende bruid! Maak Je Bruiloft Perfect!

Wees een stralende bruid! Maak Je Bruiloft Perfect!

We willen allemaal de perfecte bruiloft. Of je het nu simpel of over de top wilt, over het algemeen wil iedere bruid dat het perfect is.

Een zeer belangrijk onderdeel van “de” perfecte bruiloft is om er perfect uit te zien. Je kunt de beste weddingplanner hebben, de beste jurk, de beste locatie … maar als je er op die dag verwilderd uitziet, dan is dit allemaal voor niets. Sommige bruiden kiezen voor het extreme en gaan zelfs onder het mes, alleen maar om “de” perfecte bruid te kunnen zijn. Niet iedereen kan zich dit veroorloven of wil dit ondergaan. Dus, wat nu?

Ondanks de lange, stressvolle uren die meestal gepaard gaan met de voorbereidingen voor een bruiloft, kun je nog steeds een blozende bruid zijn. Door deze simpele tips op te volgen, zul je je geen zorgen hoeven maken dat je bruidegom plotseling gaat twijfelen.

Vergeet niet je dagelijkse huidverzorging
Ja, ik begrijp dat je andere, belangrijkere zaken aan je hoofd hebt voor je bruiloft. Maar ondanks je drukke agenda blijft het een must om je dagelijkse huidverzorging strikt te blijven volgen. Je wilt er op je trouwdag toch niet moe en gestrest uitzien, toch? Dus sla het reinigen, tonen en hydrateren niet over voordat je naar bed gaat. Als voorbereiding op de grote dag stel ik voor dat je een beetje geld uitgeeft aan goede huidverzorgingsproducten, zoals Arganolie. Deze zogenaamde wonderolie uit Marokko krijgt de laatste tijd enorm veel aandacht, omdat het niet alleen goed is voor de huid, maar ook rimpels bestrijdt. Arganolie is natuurlijk en organisch, dus het is ontzettend goed, ook voor bruidjes met een gevoelige huid.

Schoonheidsslaapje
Zelfs als je jouw dagelijkse huidverzorging regelmatig hebt bijgehouden, betekent dit niet dat je al enkele kostbare uurtjes slaap kunt opofferen om de uitnodigingen van je bruiloft een persoonlijk tintje mee te geven. Je hebt je schoonheidsslaap echt nodig. Deze 8-uur geeft je lichaam de kans om cellen te vernieuwen. Dat brengt mij bij een ander punt, namelijk het wekelijks scrubben om opgehoopte dode huidcellen te verwijderen en het gebruiken van Marokkaanse Arganolie, daar deze olie de celregeneratie bevordert.

Zeg nee tegen roken! Zeg nee tegen drinken!
We weten allemaal dat deze beide ondeugden slecht voor je zijn. Dus als je echt vastbesloten bent om de perfecte bruid te zijn, rook dan niet. En alcohol moet tot een minimum worden beperkt. Vergeet niet dat je huid je lichaam weerspiegelt, dus als je giftige stoffen inneemt dan zal dit ook te zien zijn.

Een beetje actie!
In sommige religies die onthouding aanhouden, kan dit verboden zijn. Maar als je hier niet mee te maken hebt, speel dan wat met je aanstaande man. Studies tonen aan dat seks de doorbloeding stimuleert, waardoor essentiële voedingsstoffen en zuurstof naar de huid worden gebracht. Dit proces zal helpen giftige stoffen te verwijderen, waardoor je er jonger uit zal zien en ik weet zeker dat je dat op je grote dag wilt.

Deel dit artikel over hoe je bruiloft perfect te maken met je vrienden! Sharing is caring!