Waarom voor Organische Haarproducten Gaan?

Waarom voor Organische Haarproducten Gaan?

Veel mensen zeggen dat organisch de juiste manier is voor je schoonheidsproducten. Een tijd lang leek het vooral een hype die in tijdschriften, TV shows, radio shows en zelfs internet aan mensen opgedrongen werd. Twijfelaars dachten dat het gewoon weer de zoveelste hype was die vanzelf wel zou overwaaien.

Sommige advertenties voor organische haarverzorgingsproducten beweren dat je van hun product niet alleen gezond en mooi haar krijgt, maar ook nog het milieu beschermt. Organische haarverzorgingsproducten gaan zelfs zo ver om te zeggen dat ze niet de schadelijke effecten hebben van de chemische producten waar we zo aan gewend zijn. Zit hier een kern van waarheid in of zijn het gewoon marketing praatjes om de consument over te halen organische haarproducten te kopen?

Al de claims zijn waar! Mensen worden tegenwoordig steeds benieuwder naar de producten die ze gebruiken en stappen daarom over op organische schoonheidsproducten. Consumenten worden vandaag de dag bijdehanter. Er is betere toegang tot informatie en meer TV en radio shows die het publiek voorlichten. Het is dan ook geen verrassing dat de interesse voor organische producten toeneemt.

De meeste niet-organische producten bevatten ingrediënten die schadelijk zijn voor het lichaam. Wist je dat veel gewone shampoos, gels of zelfs haarlak ingrediënten bevatten die schade kunnen toebrengen aan meer dan alleen je haar? Sommige ingrediënten in deze haarproducten zijn giftig of kankerverwekkend.

Kijk op het etiket van het haarverzorgingsproduct dat jij gebruikt. Zie je op de lijst van ingrediënten de woorden Parabenen, Ftalaten, Synthetische Kleuren, DEA (Diethanolamine) of TEA (Triethanolamine) staan? Als je een van deze woorden of een ander moeilijk uit te spreken woord op het etiket van jouw haarverzorgingsproduct of schoonheidsproduct tegenkomt, kun je dit product maar beter niet meer gebruiken. Deze ingrediënten zijn schadelijk voor het lichaam en veel ervan worden in verband gebracht met kanker of zijn zelfs kankerverwekkend.

Als je gezond en mooi haar wil kun je het beste vertrouwen op organische haarverzorgingsproducten. Op die manier maak je niet alleen je haar mooi en gezond, maar verhinder je ook dat giftige chemische stoffen via je hoofdhuid je lichaam binnendringen.

Een van de beste organische haarverzorgingsproducten is Arganolie. Deze olie uit Marokko zit vol met Vitamine E, essentiële onverzadigde vetzuren, en anti-oxidanten. Al deze stoffen zijn essentiële voedingsstoffen voor het haar. De olie herstelt, repareert en vernieuwt beschadigd haar. Het bevordert ook een gezonde haargroei en voorkomt haarverlies. Arganolie staat erom bekend dat het het haar niet alleen mooi maakt maar ook sterker. Arganolie is organisch en bevat dus geen chemische stoffen die schade aan je lichaam zouden kunnen aanrichten!

Door organische haarverzorgingsproducten te gebruiken maak je niet alleen je haar gezond en mooi, maar verzeker je ook dat je lichaam en het milieu geen schade oplopen!

Deel dit artikel over waarom organische haarproducten beter zijn met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]