Vrouwen Met Perfect Haar delen hun Topgeheimen

Vrouwen Met Perfect Haar delen hun Topgeheimen

Ze zeggen dat niemand perfect is. Maar geldt dat ook voor het haar? Er zijn blijkbaar vrouwen met perfect haar. Ik weet het. Je kunt ze wel schieten. Nu ze echter bereid zijn hun geheimen te delen kunnen we ze vergeven, nietwaar dames?

We hebben hun tips hier opgesomd. Misschien hebben deze vrouwen ieder hun eigen haargewoontes die bij hun specifieke haarstijl passen. Maar allemaal zijn ze het erover eens dat perfect haar krijgen hard werken is. Werken betekent niet per se dure wekelijkse behandelingen. Werken, leggen ze uit, is heel consequent een paar goede haargewoontes hanteren.

Minder Shampoo
Te veel shampoo droogt je haar uit. Het advies van vrouwen met rijk haar is om maar af en toe shampoo te gebruiken, misschien twee of drie ker per week. Sommigen bevelen shampoo aan die geen sulfaat bevat. Ze leggen uit dat dit soort shampoo zo zacht is dat het niet alleen goed is voor je haar maar ook voor het milieu.

Gebruik Meer dan eén Haarproduct
Vrouwen met wondermooi haar geven toe vaak van product te wisselen. Ze geloven dat je haar op een gegeven moment gewend raakt aan haarproducten zodat uiteindelijk zelfs de beste producten geen effect meer hebben.

Zachtjes Borstelen
Wist je dat sommigen van de gelukkigen aangaven dat ze geen borstel hebben? Ja dat lees je goed. De meeste vrouwen met perfect haar zeiden dat ze hun haar alleen maar borstelen nadat ze het gewassen hebben. Ze leggen uit dat te veel borstelen schadelijk is voor het haar en laten de borstel dus zo veel mogelijk liggen. En als ze dan toch moesten borstelen gebruiken ze het liefst een borstel met natuurlijke vezels.

Niet te veel Föhnen
Toen ik dat hoorde sloeg ik steil achterover. Zoals ik al zei breng ik mijn haar in model met een föhn. Als ik dat niet doe ziet mijn haar er niet uit. Vrouwen met perfect haar hebben dat perfecte haar echter juist omdat zij hun haar niet te vaak föhnen. Zelfs niet als de situatie erom vraagt. Inderdaad een echt offer!

Knippen! Knippen! Knippen!
Je hoeft niet per se naar de kapper te gaan om je haar goed te knippen. Meestal is dat de belangrijkste reden dat we naar de kapper gaan. Soms worden we moe van ons lange haar en willen we het veranderen, soms is het gewoon te lang geworden. Laat je haar regelmatig bijknippen ook als het nog niet te lang is. Een haardos zonder gespleten puntjes brengt je een stap dichter bij perfectie, nietwaar?

Verwen je Haar
Als ik “verwen” zeg bedoel ik niet een duur bezoek aan een salon. Veel vrouwen met perfect haar zeggen dat natuurlijke huismiddeltjes de beste optie zijn als je geen tijd of geld hebt om een professional te huren. Een erg goed product om bij de hand te hebben is arganolie. Deze wonderolie uit marokko zit vol met vitamine e en essentiële vetzuren. Deze stoffen voeden en vernieuwen het haar. Arganolie is ook rijk aan anti-oxidanten die je haar beschermen tegen omgevingsschade.

Bekijk volgende Youtube instructie video voor de beste manier om arganolie aan te brengen op je haar voor glanzend en gezond haar,

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]