Voorkom Haaruitval En Onnodige Kaalheid Met Arganolie

Voorkom Haaruitval Met De Juiste Voeding!

De haarcyclus omvat zowel haargroei als haaruitval. Het is dus heel normaal dat je haar verliest. Maar in sommige gevallen kunnen mensen meer dan normaal haar verliezen. Als een gevolg hiervan kan kaalheid ontstaan en dit kan een probleem worden. Zowel mannen als vrouwen kunnen dit probleem ondervinden.

Waardoor wordt overmatig haarverlies veroorzaakt?

 • Stress

  stress is een van de voornaamste oorzaken van haaruitval. Men kan bijvoorbeeld een aantal maanden nadat je ziek bent geweest of een operatie hebt ondergaan, last van haaruitval krijgen. In de meeste gevallen is dit niets om je zorgen over te maken en zal de haaruitval in de loop van de tijd weer verminderen.

voorkom-haaruitval-en-onnodige-kaalheid-met-arganolie2

 • Hormonale Disbalans

  haaruitval kan ook ontstaan wanneer iemand last heeft van een hormonale disbalans. Als bijvoorbeeld de schildklier overactief of juist niet actief genoeg is, kan haaruitval ontstaan. Een ander voorbeeld is zwangerschap. Tijdens een zwangerschap kan een vrouw veel haar verliezen doordat de hormoonbalans verandert.

 • Medicatie

  medicatie zoals anticagulantia (bloedverdunners), medicijnen tegen jicht, hoge bloeddruk of hartproblemen kunnen haaruitval veroorzaken.

 • Schimmelinfecties

  zeker als schimmelinfecties zich voordoen op de hoofdhuid kan dit leiden tot haaruitval. Dit soort problemen komen bij vrouwen, mannen en zelfs kinderen voor.

 • Ziekten

  haaruitval kan ook veroorzaakt worden door een onderliggende ziekte. Het is raadzaam je huisarts te raadplegen als je plotseling last krijgt van haaruitval.

voorkom-haaruitval-en-onnodige-kaalheid-met-arganolie1

 • Haarproducten

  agressieve haarproducten zoals verf, gels en sprays kunnen er ook voor zorgen dat je haar uitvalt. Kijk goed op het label van het product dat je wilt kopen en kies waar mogelijk voor natuurlijke producten.

 • Bepaalde Haarstylen

  je haar kan ook uitvallen wanneer je een specifiek kapsel hebt waarvoor je vaak je haar moet touperen of in de krullers moet zetten.

Arganolie tegen haaruitval

Als je last hebt van haaruitval, dan moet je gaan onderzoeken wat de oorzaak zou kunnen zijn. Vervolgens een natuurlijke remedie gaan zoeken. Wat de oplossing betreft hoef je niet verder te zoeken. Een olie genaamd Arganolie is heel goed geschikt om jouw haarprobleem op te lossen. Arganolie is niet lang geleden ontdekt en komt uit het zuidwesten van Marokko. De bevolking van Marokko gebruikt al eeuwenlang deze olie, en pas recentelijk hebben Europeanen deze olie ook ontdekt. Nu wordt het overal ter wereld gebruikt, en Arganolie kan je helpen als je last hebt van overmatige haaruitval.
Arganolie is rijk aan vetzuren, vitaminen en verschillende voedingsstoffen die wonderen doen voor probleemhaar. Door Arganolie op de hoofdhuid en het haar aan te brengen zal je haar weer sterker worden en minder snel uitvallen. Steeds meer mensen gebruiken Arganolie voor dit doeleinde en ervaren zelf dat het inderdaad een wonderproduct is. Doordat Arganolie geheel natuurlijk is, kan het zonder problemen door mannen en vrouwen van alle leeftijden gebruikt worden.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.