Voor Jou Niet de Gebruikelijke Rimpels

Voor Jou Niet de Gebruikelijke Rimpels

Als je denkt dat je alles weet wat er te weten valt over rimpels, dan heb je het mis! Rimpels zijn voornamelijk te wijten aan veroudering of vroegtijdige veroudering door blootstelling aan de zon. Maar wist je dat het aanbrengen van de beste anti-rimpel crèmes en zonnebeschermende lotions niet genoeg is? WACHT! Voordat je door het lint gaat en je anti-rimpel behandelingen begint weg te gooien, moet je eerst even naar mij luisteren. Ik zeg niet dat deze behandelingen niet effectief zijn. Ik zeg alleen maar dat je meer moet doen dan alleen het opsmeren van je beste vochtinbrengers.

Hier is wat informatie die je kunt gebruiken om deze ongewenste rimpels te bestrijden. Lees verder zodat je de volgende keer als iemand je vraagt of je alles weet wat er te weten valt over dit probleem volmondig “JA!” kan zeggen!

 1. Je auto is niet beter dan je paraplu
  Als je denkt dat je je ochtendritueel van het aanbrengen van zonnebrandcrème kunt overslaan, omdat je het grootste deel van de dag in je auto zult doorbrengen…..reizend van punt A-B-C…dan is het beter om deze denkwijze nu aan te passen. Misschien voel je je meer beschermd in de auto ten opzichte van wandelaars die alleen hun vertrouwde paraplu’s hebben als bescherming, maar dat betekent niet dat je dat ook werkelijk bent. De UVA-stralen van de zon kunnen door je autoruiten dringen, dus wees niet lui. Breng je zonnebrandcrème elke dag aan.
 2. Fronsrimpels? Ga naar je oogarts
  Ja, ik weet het, deze informatie klinkt grappig, maar het is echt zinvol. Als de plooien tussen je ogen dieper lijken dan de rest van de rimpels in je gezicht, dan kan het betekenen dat je vaak tuurt. Ga naar je oogarts en laat je ogen nakijken. De spieren op je voorhoofd zullen na verloop van tijd weer ontspannen als je beter kunt zien.
 3. Pillen zijn geen vervanging voor gezond eten
  Tegenwoordig zijn bijna alle vitamines en mineralen die het lichaam nodig heeft te vinden in pilvorm. Met babyboomers die reeds in het stadium van hun leven zijn waar rimpels al een probleem vormen, springen farmaceutische bedrijven op de anti-rimpel trend in. Maar pillen zijn alleen supplementen. Ze kunnen nooit echte, gezonde voeding vervangen. Er zijn een aantal snelle, gezonde recepten die je eenvoudig zelf kunt klaarmaken. Een salade, bijvoorbeeld, besprenkeld met Arganolie is een goed begin. Wie weet niet hoe je een salade kunt maken, toch? Fruit en groenten zijn rijk aan anti-oxidanten die vrije radicalen helpen bestrijden. Dit geldt ook voor Arganolie die vaak bejubeld wordt als het vloeibare goud van Marokko.
 4. In onze Youtube video laten we je zien hoe je arganolie het beste kunt gebruiken tegen rimpels

 5. Wees alleen een ‘Drama Queen’ wanneer dat nodig is
  Ik wilde bijna zeggen ‘Hou op een drama queen te zijn’ en toen realiseerde ik me dat het leven maar saai is zonder een beetje drama. Dus mijn advies is om alleen emotioneel te worden als de situatie daarom vraagt. Fronzen, kniezen en huilen maken lijnen in je gezicht alleen maar dieper. Ik weet zeker dat je een slechte dag niet wilt afsluiten met een gezicht dat er ouder uitziet, toch?
Deel dit artikel over hoe gebruikelijke rimpels te voorkomen met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]