Volwassen Vrouwen Kunnen Hun Haar Ook Lang Hebben!

Volwassen Vrouwen Kunnen Hun Haar Ook Lang Hebben!

Ben jij van mening dat er bij iedere leeftijd een specifiek kapsel hoort? In het verleden was het nog zo dat men vond dat vrouwen alleen een kort kapsel konden hebben. In deze tijd wordt deze opvatting niet meer gevolgd, maar er zijn nog steeds mensen die deze mening aanhangen en vinden dat vrouwen een kapsel moeten hebben dat ‘bij hun leeftijd past’. Maar wat hoort bij hun leeftijd en wie zegt wat passend is? Vandaag de dag is leeftijd gewoon een nummer, dat geen enkele invloed heeft op iemands persoonlijke gevoel voor smaak.

Lang haar

Wie zegt dat je je haar niet lang kunt hebben als je al wat ouder bent? Hieronder noemen we een aantal vrouwen op die hun jeugd al gepasseerd zijn en ervoor kiezen hun eigen smaak (vooral op het gebied van kapsels) te volgen in plaats van te luisteren naar wat de maatschappij voorschrijft. Deze vrouwen zullen het absoluut niet toestaan dat iemand zich bemoeit met hun persoonlijke smaak!

  • Elizabeth Hurley – Actrice en model Elizabeth Hurley kiest resoluut voor lang haar, hoewel ze al over de 40 is. De beeldschone Hurley verblindt iedereen in Bedazzled, waarin ze de duivel speelt. Door haar lange lokken ziet ze er absoluut sexy en jong uit!
  • Stevie Nicks – Stevie Nicks, voorvrouw van de legendarische band Fleetwood Mack – en van zichzelf al een legende -, kiest voor lange haren. Met een leeftijd van over de 60 is de zangeres en liedjesschrijver een inspiratie voor veel generaties. Dit rock & roll-icoon zal het er absoluut niet mee eens zijn dat lang haar alleen voor jongeren is!
  • Susan Sarandon – Oscar winnende Susan Sarandan zet zich in voor politieke en humanitaire projecten en is van zichzelf al een icoon. Het is overduidelijk dat ze acteertalent heeft. Ze heeft ons met haar rollen laten lachen, huilen en ons onze eigen rebelse kant willen laten ontdekken. Susan Sarandon is absoluut een sterke vrouw die niet iedereen zomaar haar kapsel zal laten bepalen. Ze houdt ervan lang haar te hebben en ze ziet er mooier uit dan ooit. Ook als ze haar haren kort zou knippen, zou ze er nog prachtig uitzien!
  • Steffi Graf – Steffi Graf, onverslaanbaar op de tennisbaan en over het algemeen gezien als één van de beste tennisspeelsters aller tijden, heeft sinds jaren al lang haar. Steffi’s indrukwekkende prestaties op de baan hebben haar een icoon gemaakt in de tenniswereld. Op dit moment is ze in de 40 en heeft ze nog steeds haar lange goudbruine lokken, en het is absoluut top van haar om hiervoor te kiezen.

Kies voor lange en sterke haren

Deze sterke en iconische vrouwen die hun jeugd al lang gepasseerd zijn, hebben nog steeds lange haren en zien er absoluut beeldschoon uit met een dergelijk kapsel. En ongetwijfeld zouden ze er even goed uitzien als ze kort haar zouden hebben. Dus als iemand je vertelt dat je een kapsel zou moeten nemen dat ‘bij je leeftijd past’, denk dan simpelweg aan deze vrouwen!

Breng regelmatig Marokkaanse Arganolie op je lange lokken aan om deze gezond en sterk te houden. Arganolie zit boordevol voedingsstoffen die essentieel zijn voor gezond haar, zoals vitamine E en essentiële vetzuren!

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]