Volg Jij Het Juiste Haarverzorgingsregime?

Jouw Gids voor de Winterse Haarverzorging

We hebben allemaal een hekel aan slechte haardagen, vooral vrouwen. Maar we hebben allemaal te maken gehad (of niet) met slechte haardagen. Wat nog erger is, is als je iedere dag te maken hebt met een slechte haardag!

Dit is zeker geen situatie waarin de meeste vrouwen willen vertoeven. Maar sommigen van ons zitten opgescheept met deze situatie. Het goede nieuws is dat je niet langer meer hoeft te lijden. Met de juiste haarverzorgingsproducten kun je absoluut adios zeggen tegen slechte haardagen en ola tegen gezond en prachtig haar.

Tips om een prachtige haardos te krijgen

Als je het grootste deel van de tijd te maken hebt met slechte haardagen, dan zou je je haarverzorgingsregime eens onder de loep moeten nemen (als je er daadwerkelijk één hebt natuurlijk). Het kan zijn dat er een aantal haarverzorgingsstappen missen in je regime. Hier zijn een aantal nuttige tips over hoe je je haar gezond en mooi kunt houden.

  • Bescherm jij je haar tegen de elementen? Bittere kou, sterke wind en UV-stralen van de zon zijn de grootste vijanden van je haar. Deze elementen vervloeken, zal je geen goed doen. Bovendien kunnen we zonder deze elementen niet leven. Het beste dat je kunt doen, is bescherming te gebruiken voor je haar.Als je naar buiten gaat en blootgesteld wordt aan de bittere kou, draag dan een muts of sjaal om je hoofd. Als je buiten bent in de zon, bescherm je haar dan door een hoed te dragen en zonnebescherming voor je haar aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat de glans en zachte textuur van je haar behouden blijft.
  • Hoe vaak was jij je haar met shampoo? Als het antwoord iedere dag is, dan beschadig je absoluut je haar. Zelfs een milde shampoo kan de essentiële oliën in je haar uit balans brengen. Je haar iedere dag wassen met shampoo kan ertoe leiden dat je haar uitdroogt, omdat de chemicaliën in de shampoo je haar ontdoen van natuurlijke oliën. Het is ideaal om twee- of driemaal per week je haar te wassen met shampoo.
  • Hoe lang was je je haar? Als je een uur of half uur zegt dan droog je je haar absoluut uit. Water, vooral warm water, berooft het haar van de essentiële oliën, waardoor het droog en dof wordt. Douche maximaal 15 minuten en gebruik lauwwarm water in plaats van kokend heet water.
  • Gebruik je dagelijks een conditioner? Je NEE antwoord is een grote vergissing. Iedere dag verliest je haar, net zoals de huid, zijn natuurlijke vocht. Je zou iedere dag een conditioner moeten aanbrengen op je haar. Marokkaanse Arganolie is een geweldige keuze om vocht terug te brengen in je haar.Marokkaanse Arganolie voegt vocht toe aan het haar en houdt de essentiële oliën van het haar vast. Het bevat tevens een hoog vitamine E gehalte dat je natuurlijke haar herstelt en beschadigd haar repareert en vernieuwt. Het hoge niveau van anti-oxidanten repareren beschadigde celmembranen van het haar, waardoor het sterk en gezond blijft.

En, volg jij het juiste haarverzorgingsregime?

Deel dit artikel over het juiste haarverzorgingsregime met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]