Voedingsmiddelen die je Helpen Langer Jong te Blijven

Voedingsmiddelen die je Helpen Langer Jong te Blijven

Velen van ons blozen of stralen zelfs als iemand opmerkt hoe jong we eruit zien. Hoewel er geen enkele manier is om de tijd te kunnen uitstellen of terugdraaien, dromen de meeste mensen ervan om er zo lang mogelijk jong uit te blijven zien. Het is een feit dat huidveroudering onvermijdelijk is, maar er zijn manieren om onze huid er voor langere tijd jong te laten uitzien en aanvoelen.

Als je denkt aan het uitstellen van de tekenen van huidveroudering, zul je waarschijnlijk denken aan anti-huidverouderingscrèmes, serums, drankjes en wat al niet meer. Maar wist je dat je de tekenen van huidveroudering effectief kunt vertragen door een gezond en uitgebalanceerd dieet? Wist je ook dat er bepaalde voedingsmiddelen zijn die je extra kracht geven tegen de tekenen van huidveroudering?

Voedingsmiddelen die helpen de tekenen van huidveroudering te bestrijden

Veel mensen weten nog steeds niet dat de natuur de meest krachtige ingrediënten biedt tegen huidveroudering. Hier is een lijst met voedingsmiddelen die de tekenen van huidveroudering effectief vertragen.

  • Groene thee – De Engelsen staan erom bekend van theedrinken te houden. Je zou deze Engelse gewoonte moeten overnemen en groene thee moeten drinken in plaats van een blikje frisdrank. Groene thee zit boordevol anti-oxidanten en deze staan erom bekend al onze cellen te beschermen tegen beschadigingen. Je huidcellen worden iedere dag beschadigd door vrije radicalen en deze beschadigingen komen in de huid tot uiting in de vorm van rimpels en fijne lijntjes. Anti-oxidanten neutraliseren vrije radicalen voordat ze een ravage op je huid kunnen aanrichten, dus zorg ervoor dat je dit krachtige drankje drinkt en jezelf ermee hydrateert.Groene thee is niet alleen goed voor de huid, het biedt ook enorme voordelen voor de gezondheid. Men gelooft dat groene thee de bloeddruk effectief reguleert, de bloedsuikerspiegel verlaagt en een enorme stimulans is voor het immuunsysteem! Zo, en daar drink ik op!
  • Bladgroenten – Je moeder had gelijk om je vroeger toen je jong was tegen je zin in bladgroenten te laten eten. Popeye zijn spieren groeien door spinazie te eten, maar wist je dat spinazie en andere bladgroenten de tekenen van huidveroudering kunnen vertragen? Jazeker! Bladgroenten zitten vol met anti-oxidanten en andere voedingsstoffen die je huid helpen gezond te houden.Bladgroenten zitten ook boordevol foliumzuur, wat een belangrijke rol speelt in het voorkomen van schade aan ons DNA en onze bloedvaten. Neem bladgroenten in je dieet op om het risico op de ontwikkeling van ernstige ziektes zoals diabetes type 2, hoge bloeddruk, nierproblemen en dementie te minimaliseren.
  • Donkere chocolade – Wellicht ben je verrast om dit in de lijst terug te zien, maar donkere chocolade bevat flavanoïden. Donkere chocolade wordt gemaakt van cacao en cacao bevat de krachtige anti-oxidant die wij flavanoïden noemen. Zorg er alleen voor dat je de porties goed onder controle houdt. Te veel van het goede is nooit goed.
  • Marokkaanse Arganolie – Marokkaanse Arganolie zit boordevol voedingsstoffen die effectief zijn in het vertragen van de tekenen van huidveroudering. Het bevat een hoog vitamine E gehalte, ferulinezuur, polyfenolen en andere voedingsstoffen die ervoor zorgen dat de huid gezond blijft. De olie is beschikbaar in 2 soorten, culinaire en cosmetische. Regelmatig gebruik of dagelijkse inname van deze olie zal de tekenen van huidveroudering voor langere tijd bij je uit de buurt houden.
Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]