Verwentips voor Tijdens een Drukke Werkweek!

verwentips

Het leven lijkt vandaag de dag drukker dan ooit! Met onze drukke agenda’s is het moeilijk om een dag te vinden waarop je jezelf eens heerlijk kunt verwennen. Toch is elke dag een beetje verwennerij noodzakelijk om niet te gestresst te raken. En hoewel onze agenda’s door de week boordevol zitten zouden we juist dan de tijd moeten nemen om onszelf eens goed te verwennen.

Hoe kun je jezelf tijdens de drukste dagen van de week nu verwennen? Kies hier een dag voor uit. Donderdag is misschien wel de beste dag omdat je dan het midden van de week al voorbij bent en het weekend niet ver weg meer is. Hoe ga je nu tewerk met deze verwennerij als je het toch al zo druk hebt? Hier zijn een paar ideeën!

Het Begin Van Je “Verwendag”

  • Breng om te beginnen je bloedsomloop op gang met een stevige wandeling. Koel daarna af met een warme douche. Een goed idee is om een paar druppels Marokkaanse Arganolie en een paar druppels citroensap op een nat washandje te doen en dit washandje tegen je gezicht te houden. De olie werkt verzachtend door zijn ontstekingsremmende eigenschappen terwijl de citroen een kalmerende geur verspreidt.
  • Nadat je je huid hebt drooggedept hydrateer je die met Marokkaanse Arganolie. Deze olie, die vaak het vloeibare goud uit Marokko wordt genoemd, is rijk aan essentiële vetzuren, Sterolen en Squaleen. Deze stoffen houden de huid goed gehydrateerd. Arganolie bevat ook een hoge concentratie Vitamine E plus nog andere anti-oxidanten die de huid beschermen tegen omgevingsschade.
  • Na de douche is het tijd voor de gezichtsreiniging. Gebruik daarvoor een milde reiniger die geschikt is voor jouw huidtype. De volgende stap is een exfoliërend masker. Laat dit masker zitten terwijl je je kleding uitkiest en koffie zet.

Verwennerij Totdat Je Gaat Slapen

  • Als je thuiskomt van je werk is de dag nog niet helemaal om. De meeste mensen hebben de gewoonte om meteen de TV aan te zetten. Vandaag, op jouw verwendag, doen we wat anders. In plaats van de TV aan te zetten maak je een glas of kopje van je favoriete drankje klaar. Je zou ook eens een glas ongefilterd water met een eetlepel citroensap kunnen proberen. Zet je telefoon uit en laat hem een uur uit staan. In dat uur doe je die dingen waarvan je dacht dat je er geen tijd voor had. Lees een boek, speel of klets wat met je kinderen of doe gewoon even lekker helemaal niets.
  • De verwennerij gaat door totdat het bedtijd is. Je zou nog wat extra’s kunnen doen zoals een manicure, pedicure of voetenbad. Kijk naar je favoriete TV programma of klets en lach wat met je partner voordat je gaat slapen!
Deel dit artikel over verwentips voor tijdens een drukke werkweek met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]