Vertraag de Gevolgen van Veroudering met Supervoeding!

Vertraag de gevolgen van veroudering met supervoeding!

Het is waar dat we de tand des tijds niet kunnen stoppen, maar we kunnen wel de effecten ervan vertragen. Er zijn tal van manieren om dit te doen. Een krachtige en goedkope methode is de natuurlijke manier. Ooit gehoord van anti-aging supervoeding?

Supervoeding voor een jeugdige huid

 • Bosbessen
  Anti-oxidanten zijn ons beste wapen tegen veroudering. Anti-oxidanten zijn moleculen die het vermogen hebben het verouderingsproces te vertragen en helpen bij de wederopbouw van cellen die zijn beschadigd. Bosbessen zitten boordevol anti-oxidanten! Dus ga je gang, en voeg bosbessen toe aan je ontbijtgranen, pannenkoeken en salades!
 • Noten
  Go nuts for nuts! Behalve natuurlijk als je er allergisch voor bent. Vergeet chips en andere junk food als snack, knabbel in plaats daarvan op noten. Het eten van noten onderdrukt je eetlust en, nog belangrijker, ze bevatten voedingsstoffen die het lichaam en de huid gezond houden. Noten zitten boordevol magnesium, ijzer, selenium, zink, vezels, koper en gezonde vetsoorten!
 • Salsa
  Je zou gek moeten zijn op salsa! Alles wat gemaakt is van tomaten bevat een goede hoeveelheid lycopeen, een voedingsstof die het risico op de ontwikkeling van bepaalde soorten kanker kan verlagen. Na jaren van studies en onderzoeken is bekend geworden dat lycopeen ook anti-aging eigenschappen bevat!
 • Sinaasappelsap
  Vergeet koolzuurhoudende dranken! Sinaasappelsap is goed voor je gezondheid en geeft je een mooiere en jeugdigere huid. Een glas sinaasappelsap bij het ontbijt is een goed begin van je dag, omdat het een natuurlijke energie booster is. Sinaasappelsap voorziet je van beta-caroteen, vitamine C en andere voedingsstoffen met krachtige anti-aging eigenschappen. Vergeet deze must-have supervoeding niet op je boodschappenlijstje te schrijven!
 • Chlorella
  Je moet niet denken dat chlorella slecht voor je is omdat het een alg is. Als je droomt van een jeugdige huid, voeg dan chlorella toe aan je dieet. De Chlorella GroeiFactor of GCF in deze anti-aging supervoeding stimuleert de groei van huidcellen.
 • Vis
  Omega-3 vetzuren zijn goed voor je gezondheid. Deze gezonde vetten bevorderen een goede gezondheid van het hart en de hersenen, en ze zijn geweldig voor de huid. Zij hebben het vermogen om de effecten van huidveroudering te beschermen en vertragen. De beste bron van omega-3-vetzuren is vis! Als je wilt dat je huid jong aanvoelt en eruit ziet, en mentaal scherp wilt blijven, voeg dan vis toe aan je dagelijkse voeding!
 • Broccoli
  Wil je jezelf jong voelen? Vergeet dan niet om een paar keer in de week broccoli te eten! Broccoli helpt giftige stoffen te elimineren! Het bevat ook fytochemicaliën. Fytochemicaliën worden gebruikt voor de preventie en behandeling van talrijke aandoeningen, zoals kanker, hartproblemen, diabetes en hoge bloeddruk. Studies hebben aangetoond dat bepaalde fytochemicaliën in staat zijn om de vorming van potentiële kankerverwekkers te helpen voorkomen en de effecten ervan op de organen of weefsels die ze aanvallen, te blokkeren.

Voor een goede gezondheid en jeugdige huid moet je niet vergeten deze supervoeding in je dieet op te nemen!

Deel dit artikel over supervoerding met je vrienden! Sharing is caring!