Trap Niet in Advertenties, Let op de Ingrediënten!

Trap Niet in Advertenties, Let op de Ingrediënten!

Als je TV kijkt zie je telkens bij de reclame nieuwe doorbraken op het gebied van jong blijven. Elke dag zie je op je TV producten voorbijkomen die een jeugdige huid beloven. Dat is maar weer eens een teken dat velen van ons hun jeugdig uiterlijk zo lang mogelijk willen behouden.

Sommigen noemen het ijdelheid maar we kunnen niet ontkennen dat het goed voelt om er goed uit te zien. Er zijn niet veel mensen die zeggen dat ze het leuk vinden om rimpels en fijne lijntjes op hun huid te hebben. Veel mensen zijn op zoek naar manieren om die gezonde, jeugdige en levendige huid te behouden.

Maar voordat je naar de eerste de beste winkel rent die anti-verouderings producten verkoopt, of voordat je online iets gaat kopen, wees er dan eerst zeker van dat het product dat je gaat kopen ook echt werkt. Veel mensen laten zich meeslepen door schreeuwerige reclames om er vervolgens achter te komen dat het product precies hetzelfde is als al die andere anti-verouderings producten die ze al eerder geprobeerd hadden.

Wanneer je een anti-verouderings product koopt kun je het beste op de ingrediënten van het product letten. De ingrediënten vertellen je of een product inderdaad wonderen voor je huid kan doen.

Ingrediënten waar je naar op Zoek moet

  • Vitamine E – Vitamine E voedt en beschermt de huid. Het verhindert effectief schade door oxidatie van celmembranen. Het beschermt ook het collageen tegen schade. Vitamine E wordt niet altijd als Vitamine E op het etiket aangegeven. Zoek naar tocoferyl acetaat, tocoferyl linoleaat, tocotriënolen, alfa tocoferol of tocoferol succinaat. Deze namen staan allemaal voor Vitamine E.
  • Linolzuur of Fosfolipiden – Als je je afvraagt wat dit zijn, het zijn in feite vetzuren. Deze houden het uiterlijk van de huid gezond omdat ze helpen bij het herstel van de huid. Wist je dat deze vetzuren de huidcellen opdracht geven om op een gezondere manier te werken? Dat is de reden waarom ze ook wel cel-communicatieve ingrediënten worden genoemd. Noem ze maar de boodschapper van goed nieuws. Men denkt dat ook ontstekingen een belangrijke rol spelen bij de veroudering van de huid. Het goede nieuws is dat deze ingrediënten ook ontstekingen terugdringen.
  • Retinol – Retinol helpt bij het verbeteren van structuur en kleur van de huid. De meeste mensen hebben graag een stevige huid in plaats van een uitgezakte. Retinol helpt bij de aanmaak van betere en gezondere cellen en verhoogt ook de aanmaak van collageen. Het eindresultaat is een sterkere en gladdere structuur van de huid.

Nu dat je enkele ingrediënten hebt leren kennen waarvan bewezen is dat ze het uiterlijk, de structuur en de gezondheid van de huid verbeteren, weet je hoe je een anti-verouderings product kunt kiezen dat ook echt werkt.

Kijk eens naar de ingrediënten in Arganolie. Je zult zien dat het vol zit met Vitamine E, Linolzuur, onverzadigde vetzuren, Polyfenolen, Prostaglandinen, Carotenoïden en vele andere voedingsstoffen die essentieel zijn voor de huid. Arganolie is een van de meest effectieve anti verouderings producten die je vandaag de dag kunt kopen!

Deel dit artikel over de ingrediënten in huidverzorging producten met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]