Voorkom zichtbare huidveroudering op elke leeftijd

Een huid die niets over je leeftijd verraad

Niemand hoeft aan je te zien hoe oud je bent! Maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Gelukkig kan je met de juiste verzorging ontzettend veel voor elkaar krijgen. Je moet daar wel zo vroeg mogelijk mee beginnen, want bij huidveroudering geldt: voorkomen is beter dan genezen. Daarom hebben we per leeftijdscategorie de tekenen van huidveroudering waar je op moet letten voor je opgezocht en natuurlijk wat je er aan kunt doen om die te minimaliseren.

Huidveroudering als je 30 bent

Als je 30 bent, ben je er misschien nog niet zoveel mee bezig, maar dit is juist de leeftijd dat je de eerste stappen tegen huidveroudering moet gaan nemen. Focus je in deze fase vooral op het stimuleren van de collageen- en elastineproductie van je huid.

Tekenen van huidveroudering

Op deze leeftijd begint je huid langzaamaan minder vocht vast te houden. Je zult merken dat je huid sneller droog en trekkerig aanvoelt.

Tips en tricks voor een jonge huid

Investeer in een goede moisturizer om je huid van voldoende vocht te blijven voorzien. Een uitgedroogde huid ziet er ouder uit dan die is.

Extra anti-oxidanten in je huidverzorging in de vorm van Vitamine A, C, E en Q10 zorgen dat je huid er fris uit blijft zien.

Huidveroudering als je 40 bent

Als je 40 bent begint huidveroudering helaas echt in te treden. Je huid verliest elasticiteit, collageen, vocht en wordt langzaam dunner.

Tekenen van huidveroudering

De schade die vrije radicalen over de jaren aan je huid hebben gedaan, zullen nu steeds zichtbaarder worden. Je merkt ook dat je cellen zich minder snel delen en kleine beschadigingen minder snel wegtrekken.

Tips en tricks voor een jonge huid

Focus je op anti-oxidanten om de schade van vrije radicalen aan je huid zoveel mogelijk in te perken. Arganolie zit vol met anti-oxidanten die jouw huid beschermen en er weer jong en stralend uit doen zien.
Scrub je huid zeker één keer per week. Zo help je je huid een handje met het verwijderen van dode huidcellen. Breng daarna een rijke moisturizer aan die je huid weer van voldoende voedingsstoffen kan voorzien.

Echte Arganolie Herkennen

Huidveroudering als je 50 bent

Ook voor alle gelukkigen onder ons die tot hun 50ste nergens last van hebben gehad, zullen zodra de 50 zijn gepasseerd toch echt de tekenen van huidveroudering gaan zien. Maar dat is totaal niet erg, want je kunt er nog steeds wat aan doen!

Tekenen van huidveroudering

Elasticiteit en volume gaan afnemen, waardoor je ziet dat je huid in je gezicht wat slapper gaat hangen. Ook bij je nek zal je dit merken.

Tips en tricks voor een jonge huid

Ook in deze leeftijdsfasen zullen anti-oxidanten wonderen doen voor je huid.
Ga eens opzoek naar crèmes met ceramide. Deze stof is van nature in de huid aanwezig, maar steeds minder naarmate je ouder wordt.

Huidveroudering als je 60 bent

Je bent 60 en laten we positief zijn, het is helemaal niet erg als je iets van veroudering ziet in je huid. Je wilt er niet ouder uitzien dan je bent, maar wees vooral trots op hoe goed je er uitziet!

Tekenen van huidveroudering

Zodra je de 60 bent gepasseerd zie je dat je huid wat slapper wordt, dat komt doordat je huid minder elastaan en collageen heeft en minder goed vocht vast kan houden.

Tips en tricks voor een jonge huid

Voed je huid met rijke en natuurlijke producten en voorkom dat je je huid onnodig belast. Gebruik daarom alleen maar natuurlijke producten, die rijk zijn aan voedingsstoffen voor je huid.

Arganolie en anti-aging

Arganolie is rijk aan anti-oxidanten en daarom de perfecte huidverzorging om huidveroudering tegen te gaan. Volledig natuurlijk, en daarom niet belastend voor de huid, voorziet het de huid in elke leeftijdsfase van bescherming, helpt het bij herstel en voedt het je huid. Tweemaal daags een paar druppels inmasseren doet direct wonderen!

Bekijk hier onze instructievideo voor de beste manier om arganolie te gebruiken tegen huidveroudering:

We hebben je heel wat tips gegeven om huidveroudering tegen te gaan, want we snappen dat niemand er ouder uit wil zien dan je bent. Maar weet je? Het belangrijkste is te genieten van je leven en trots te zijn op hoe je er uit ziet!

Wat vind jij het mooiste aan ouder worden?