Tips Om Je Haar Makkelijk Te Houden, Leer Hoe Dit Te Doen

Tips Om Je Haar Makkelijk Te Houden

Je wordt ’s morgens wakker, je kijkt in de spiegel…wat ga je vandaag weer eens doen met dat onhandelbare haar? Hou je het maar de hele dag in een knot? Ziet het er al jaren hetzelfde uit? Wordt het dan niet eens tijd voor iets anders? Iets beters? Zo ja, dan volgen hier een paar tips om je haar makkelijker te maken.

Vooral voor vrouwen is makkelijk en mooi haar belangrijk. Waarom? Omdat vrouwen niet alleen op hun haar moeten letten, maar ook op hun make-up, huid, nagels en kleding! Hallo jongens… zo zijn vrouwen. Vrouwen nemen de tijd om zich op te maken, dat hoort nu eenmaal bij het vrouw zijn. Makkelijk haar is dus heel handig voor vrouwen als ze naar het werk gaan, naar school, of een avondje uit met vriendinnen.

Hier volgen een paar tips voor gezond haar

  • Borstel of kam altijd je haar voordat je het wast. Dit haalt niet alleen de knopen eruit waardoor het handelbaarder wordt, maar verwijdert ook vuil uit je haar.
  • Masseer haar en hoofdhuid minstens één keer per week met olie. Arganolie is de perfecte olie hiervoor omdat het 100% natuurlijk is en rijk aan vitamine E, vetzuren en anti-oxidanten. Hou de olie ’s nachts in en was de volgende morgen haar en hoofdhuid.
  • Als je denkt dat je haar vuil is, was het dan grondig. Gebruik altijd een goede conditioner na het wassen.
  • Gebruik geen heet water bij het wassen van je haar te. Lauw en koud water is het beste voor het haar.
  • Laat het haar vanzelf opdrogen om beschadiging te voorkomen. Föhnen is geen goed idee als je je haar gezond en makkelijk wil houden. De hitte van de föhn vernietigt haarfollikels en beschadigt het haar.
  • Gebruik alleen een kam, geen borstel, als het haar eenmaal droog is . Laat je haar eerst opdrogen voordat je een borstel gebruikt zodat je niet te veel haar verliest.
  • A Regelmatig naar de kapper gaan is goed voor jou en voor je haar. Elke 6-8 weken je haar laten knippen houdt het gezond en voorkomt gespleten haarpuntjes.
  • Gebruik geen schadelijke haarverzorgingsproducten. Veel producten uit de winkel bevatten schadelijke chemicaliën en ingrediënten. Ga door je badkamer en gooi spullen weg die je haar meer kwaad dan goed doen. Zodoende wordt je haar weer gezond en handelbaarder.
  • Eet gezonde, verse groenten en minder ingeblikt en voorbewerkt voedsel. Een gezond dieet maakt je haar gezond en makkelijk – groene bladgroenten, vitamines uit fruit, proteïne uit granen en melk – eet gezond voor je haar en je lichaam

Makkelijk haar houden is lastig voor mensen met beschadigd en kroezig haar. Maar met een beetje geduld en wat extra zelfdiscipline kun je je haar weer gezond krijgen.

Deel dit artikel over tips voor gezond en makkelijk haar met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]