Tip: Bestrijd Ontstekingen om je Huid jeugdig te Houden

Anti-aging tip Bestrijd ontstekingen om je huid jeugdig te houden c

Ons uiterlijk is afhankelijk van hoe we ons lichaam voeden, dit geldt vooral voor de huid. Dit is blijkbaar algemeen bekend. Maar er zijn nog steeds veel mensen die hier geen aandacht aan besteden. Veel mensen geloven nog steeds niet dat zoiets simpels als een dieet iemand kan helpen een jeugdigere uitstraling te krijgen. Hoe kan een dieet een rol spelen in anti-aging? Lees verder voor meer informatie.

Ontstekingen, veroudering en anti-inflammatoir dieet

Volgens Dr. Nicholas Perricone, auteur van verschillende bestsellers over de bestrijding van tekenen van veroudering, zoals 7 Secrets to Beauty en Health and Longevity, is verouderde huid aan de binnenkant ontstoken en is het volgen van een anti-inflammatoir dieet de eenvoudigste manier om het proces van veroudering in een ontstoken huid terug te draaien. Dr. Perricone beveelt een dieet aan met veel fruit en groenten, vooral die met felle kleuren, voldoende eiwitten en natuurlijk goede vetten (essentiële onverzadigde vetten in noten, olijfolie, vette vis etc.). Dr. Perricone deelt ook dat geraffineerde koolhydraten en slechte vetten moeten worden vermeden. Probeer het anti-inflammatoire dieet en volgens Dr. Perricone zal je dan zien dat je huid in slechts een paar dagen tijd aanzienlijk zal verbeteren. Welke verbeteringen kun je na een paar dagen verwachten met een anti-inflammatoir dieet? Ten eerste een mooiere uitstraling. Ten tweede dat je wallen en donkere kringen zullen beginnen te verdwijnen. Dr. Perricone voegt daaraan toe dat men zich beter zal gaan voelen nadat het anti-inflammatoire dieet het niveau van serotonine verhoogt, de chemische stof die je humeur verbetert.

Ontstekingen en hoe deze het lichaam beïnvloeden

Ontstekingen zorgen er niet alleen voor dat je er ouder uitziet, ze zorgen er ook voor dat je je ouder voelt. Jazeker, ontstekingen zijn de katalysator van veroudering, niet alleen van je huid, maar van je hele lichaam. Hoge niveaus van ontstekingen verminderen de bot- en spiermassa. Het is daarom belangrijk dat je ontstekingen in je lichaam reduceert. Als je ontsteking reduceert, zal de spier- en botmassa toenemen. Er is een programma bestaande uit drie stappen dat Dr. Perricone adviseert.

3 Stappen om ontstekingen te reduceren
Stap 1: Volg een anti-inflammatoir dieet.
Stap 2: Overweeg anti-inflammatoire supplementen in te nemen.
Stap 3: Breng topische anti-inflammatoire producten aan op je huid en uiteraard moet je een gezonde levensstijl aanhouden.

Arganolie en de anti-inflammatoire eigenschappen

Waarschijnlijk heb je al veel over Arganolie gehoord. Deze natuurlijke olie gewonnen uit de vruchtnoten van de Arganboom, die uitsluitend groeit in de droge gebieden van Marokko, zit boordevol voedingsmiddelen met anti-inflammatoire eigenschappen, zoals vitamine E, prostaglandinen en polyfenolen. Dus als je op zoek bent naar een topisch anti-inflammatoir huidverzorgingproduct, dan is Arganolie één van de beste keuzes.
Als je wilt dat je huid er jeugdig uit blijft zien, vergeet dan niet om ontstekingen te bestrijden!

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]