Tijd voor een Nieuwe Kleur Haar voor de Herfst!

Tijd voor een Nieuwe Kleur Haar voor de Herfst!

Nu dat een nieuw seizoen voor de deur staat is het een goed idee om eens over ander haar na te denken. Of je nu een andere kleur, andere stijl, ander kapsel of wat dan ook wil, het begin van de herfst is de perfecte tijd om dit te doen!

Haarkleuren voor de Herfst

Voor het geval je je afvraagt wat de beste kleur voor je haar is in de komende herfst volgen hier onze tips!

Voor Blondines
Als je blond haar hebt is de herfst het ideale seizoen om wat schemering aan te brengen. Je kunt kiezen uit beige, goudkleurige of houtkleurige tinten. Voor dit seizoen is een diepere warmere variatie op blond in elk geval een erg goed idee.

Voor Brunettes
De meeste brunettes krijgen op een gegeven moment een ongewenste bronzige kleur in hun haar. Ook verbleekt bij veel brunettes het haar een beetje tijdens de warme zomerdagen. Voor je nieuwe kleur zou je dus heel goed het bruin een beetje kunnen verdiepen. Ook een roodtint zoals kastanjebruin ziet er erg mooi uit. Je kunt ook kiezen voor een caramel kleur in je haar, vooral als de zomer die beruchte “zomerse eindjes” op je bruine haar heeft achtergelaten.

Voor Rood Haar
Het probleem met rood haar is dat het er wat bleekjes en vermoeid uit kan zien wanneer de zomer op z’n eindje loopt. Het maakt daarbij niet uit of het rood nu natuurlijk of gekleurd is. In de komende herfst zou je dus wat glans en rijkdom aan je rode haar toe kunnen voegen! Probeer een zachtrode glans of als je echt rijk haar wil is levendig rood absoluut perfect! Als je een goede kapper hebt ziet dat levendige rode haar er fantastisch uit!

Door de kleur van je haar aan de herfst aan te passen zorg je dat het er gegarandeerd mooier uitziet. Maar voordat je dat doet is het belangrijk om eerst goed voor je haar te zorgen en het te beschermen tegen de schadelijke effecten van onze omgeving en van al dat kleuren!

Bescherm Je Haar met Marokkaanse Arganolie
Regelmatig Marokkaanse Arganolie op je haar aanbrengen maakt het sterker en beschermt het tegen beschadiging. Arganolie zit vol met Vitamine E dat heel effectief beschadigd haar repareert. Deze voedingsstof herstelt natuurlijk haar en vernieuwt en repareert haar dat beschadigd is door hitte, wind of UV straling van de zon.

Door verven kan je haar beschadigd raken met als gevolg dat het broos en ruw kan worden. Het geweldige van Arganolie is dat het broos haar herstelt en je gekleurde haar daardoor langer levendig houdt. De essentiële vetzuren in Arganolie dienen als voeding voor de haarwortels en poriën. Het versterkt de structuur van het haar waardoor dat steviger wordt en gespleten eindjes tot het verleden behoren!

Deel dit artikel over een nieuwe haarkleur voor de herfst met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]