Tijd- en Geldbesparende Kapsels! Lees Snel Onze Tips

Tijd- en geldbesparende kapsels

Hoeveel besteed jij aan knipbeurten, haarbehandelingen en haarstyling producten in een jaar? Als je ze allemaal bij elkaar optelt, dan zul je waarschijnlijk op een aanzienlijk bedrag uitkomen. En als je daarbij de tijd optelt die je een heel jaar lang elke ochtend besteedt aan het stylen van je haar, dan zou je kunnen denken dat je te veel tijd spendeert aan deze taak.

Als jij een drukbezette vrouwen bent die altijd in de weer is dan kan elke morgen je haren stylen een grote opgave zijn. Hier zijn een aantal kapsels die je niet alleen geld, maar ook tijd zullen besparen!

Budgetvriendelijk kapsel
Laagjes hebben een magisch effect op het haar, ze houden je haren meer bij elkaar en laten ze er langer uitzien dan ze werkelijk zijn. Maandenlang zal het niet nodig zijn om geld te spenderen aan een knipbeurt! Nou, dat is zeker een manier om veel geld te besparen!

Kapsel met weinig onderhoud
Als je een kapsel wilt hebben waar je niet veel aan hoeft te doen, dan zou je één van de volgende kapsels eens moeten overwegen:

  • Draag je lokken op schouderlengte of langer.
  • Knip ze naar de uiteinden toe in middellange laagjes.
  • Ga voor een lange of helemaal geen pony.
  • Draag je haar steil of met een golvende slag.

Met één van deze kapsels zal het niet nodig zijn om je haren elke 6 weken te laten knippen. Je zou kunnen denken dat eens in de zes weken knippen niet zo veel kost, maar als je de kosten in een jaar bij elkaar optelt, zul je verbaasd zijn dat je uitkomt bij een totaal van zo’n $ 400. Dat is een hoop geld. Met één van de onderhoudsarme kapsels die we hiervoor hebben genoemd, zul je waarschijnlijk eens in de 4 tot 6 maanden een knipbeurt nodig hebben.

Styling en Marokkaanse Arganolie
Je hoeft niet veel tijd te besteden aan de verzorging van deze kapsels, daar een klein beetje Marokkaanse Arganolie al genoeg zal zijn. Boordevol vitamine E, essentiële vetzuren, sterolen en andere haarverzorgende voedingsstoffen zal je haar zijdezacht en sterk zijn, en beschermd worden tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen! Breng de olie simpelweg aan als een gewone conditioner of gebruik het als een diepe conditioner door het op het haar en de hoofdhuid in te masseren en het ’s nachts in te laten trekken met een warme handdoek om je hoofd.

Wassen en kiezen voor krullen
Als je golvend haar of krullen hebt, dan kun je kiezen voor deze eenvoudige ‘wassen en gaan’ kapsels met krullen. Om dit kapsel aan te laten meten, moet je je kapper vragen om je haar in lange lagen te knippen en zorg ervoor dat het niet eindigt in een piramide met een slag. Als je een goede kapper hebt, dan zal hij of zij weten dat botte lijnen vermeden moeten worden. Een mesje is ideaal om de laagjes zacht en naadloos te maken. Het stylen van dit kapsel is zo eenvoudig als tot 3 tellen. Het enige wat je hoeft te doen, is je lokken van de wortel tot de punt in te smeren met een styling crème en je haarlokken in de palm van je handen te kneden.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]