Tem je Pluizige Haar! Pas je Dagelijkse Haarverzorging Aan

Tem je pluizige haar! Pas je dagelijkse haarverzorging aan de winter aan

Het winterweer kan een flinke aanslag plegen op je haar. De plotselinge daling van de temperatuur kan de ergste vijand van je haar zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat je haar er de hele winter lang fantastisch uit blijft zien?

Het koude seizoen geeft ons veel problemen met ons haar. Het winterweer kan leiden tot statische elektriciteit, gespleten punten, maar ook droog en pluizig haar. Sommige mensen zijn niet zo dol op de winter, omdat een slechte haardag het hele seizoen lang voor kan komen. Wees niet te snel om de vlag uit te hangen als je in een gebied met een gematigd klimaat woont. Haardeskundigen zeggen dat je nog steeds kans hebt op haarproblemen als de seizoenen veranderen.

De elementen kunnen een enorme aanslag plegen op je haar. Tijdens de zomer en winter heeft je haar het meeste te lijden, maar vaak wordt het erger tijdens het koude seizoen, omdat veel mensen hun haar niet zo goed beschermen als tijdens de zonnige zomerdagen.

Tem je pluizige haar
In het winterseizoen heb je een grote kans dat je haar gaat pluizen, vooral als je je dagelijkse haarverzorging niet hebt afgestemd op de winter. Je golvende haren, die er tijdens de warmere dagen geweldig uitzagen, kunnen zodra de temperatuur daalt pluizig worden en opvliegen. Tijdens het winterseizoen kan je haar gaan pluizen als gevolg van blootstelling aan de zon, binnenverwarming, de bijtende wind en sneeuw, regen en koude temperaturen. Denk niet dat de zon geen invloed heeft op je haar vanwege de sneeuw en een bewolkte hemel. De winterwind kan een flinke aanslag plegen op je haar en de sneeuw, regen en vriestemperatuur kunnen je haar droog en breekbaar maken. Voor je het weet, heb je pluizende haren.

Het lijkt erop dat een groot aantal factoren samen kunnen werken om je het hele seizoen lang een slechte haardag te geven. Maar het goede nieuws is dat je je pluizende haren kunt temmen, ongeacht wat de oorzaak is. De beste manier om je pluizende haar te temmen, is om gebruik te maken van een haarproduct dat essentiële vetzuren en hydraterende eigenschappen bevat. Essentiële vetzuren houden het haar gehydrateerd, terwijl de vochtinbrengers het vocht in het haar aantrekken en vasthouden. Een geweldig haarproduct om te gebruiken, is Marokkaanse Arganolie. De olie bestaat voor 80% uit essentiële vetzuren en sterolen, die vocht in het haar brengen en vasthouden.

Voor dik of krullend Afrikaans-Amerikaans haar
Heb geen hekel aan je dikke krullen of dik en zwaar haar! Je kunt het pluizen voorkomen door het ten minste eenmaal per week, of als je er tijd voor hebt tweemaal per week, een behandeling met een diepe conditioner te geven. Laat de diepe conditioner ongeveer een half uur intrekken, maar zorg ervoor dat je het gebied dichtbij je hoofdhuid overslaat. Deze haarsoorten houden aan de wortel vaak olie vast, en dat is één van de redenen waarom de rest van de lokken de neiging hebben uit te drogen.

Het winterseizoen kan een flinke aanslag plegen op je haar, maar er zijn manieren om de factoren, die de winter met zich meebrengt en die je haren overeind laten staan, te bestrijden.

Deel dit artikel over hoe je pluizige haar te temmen met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]