Strandartikelen Die je Niet Mag Vergeten

Strandartikelen Die je Niet Mag Vergeten

Heb je zin om naar het strand te gaan, in het frisse water te duiken of gewoon te ontspannen en plezier te hebben in de zon? Voordat je de deur uitgaat, moet je ervoor zorgen dat je geen strandartikelen vergeet die je zou moeten meenemen. We hebben hier een aantal artikelen opgenomen.

Strandartikelen die je niet mag vergeten

  • Zonnebrandcrème – Vergeet nooit een fles zonnebrandcrème mee te nemen als je naar buiten gaat, en vooral niet wanneer je richting het strand gaat. De UV-stralen van de zon kunnen huidkanker veroorzaken en je moet ervoor zorgen dat je jezelf goed beschermt. Als je 20 minuten voordat je naar buiten gaat zonnebrandcrème opsmeert die ten minste SPF 30 en een breed spectrum bevat dan bescherm je je huid tegen de schadelijke stralen van de zon. Als je naar het strand gaat, dan is een waterbestendige zonnebrandcrème het meest ideaal. Vergeet niet om minstens 40 minuten na het zwemmen opnieuw zonnebrandcrème op te smeren.
  • Zonnebril – Bescherm je ogen tegen de glinstering van de zon en de wind met een zonnebril.
  • Een hoed met wijde rand – Bied je gezicht extra bescherming tegen de brandende stralen van de zon door een hoed met wijde rand te dragen. Ook je haar zal profiteren van dit strandartikel dat je bij je zou moet hebben. Je haar zal beschermd worden tegen de brandende stralen van de zon en de bijtende wind.
  • Een platte borstel – Met een platte borstel zul je in staat zijn je lokken gemakkelijk te kammen. Een platte borstel is zacht, vooral voor nat haar, zodat je zult voorkomen dat je haar breekt.
  • Zonnebescherming voor je haar – Niet alleen je huid moet beschermd worden tegen de zon. Ook je haar. De zon kan je haar beschadigen, waardoor het droog en broos wordt en gemakkelijk af kan breken. Voordat je naar het strand gaat, moet je ervoor zorgen dat je je lokken inspuit met een niet-uitwasbare conditioner met zonnebeschermingsfactor. Vergeet niet je haarbescherming conditioner in je strandtas te stoppen, omdat je het opnieuw zal moeten aanbrengen of opspuiten als je op het strand bent.
  • Babypoeder – Waarom heb je babypoeder nodig als je naar het strand gaat? Als je zand tussen je vingers en tenen wilt vermijden, dan is babypoeder het antwoord.
  • Lippenbalsem – Vergeet je lippen niet te beschermen tegen de zon en de wind. Zowel de hitte als de wind kunnen je lippen uitdrogen, dus zorg ervoor dat je een lippenbalsem bij je hebt met zonnebeschermingsfactor. Vergeet niet dat je lippen ook huid zijn.
  • Een strandstoel– Een lichte strandstoel kan handig zijn, vooral als je voeten moe zijn.
  • Een strandparaplu – Naast het beschermen van je huid biedt een strandparaplu je een beetje schaduw, wat zal voorkomen dat je het te warm krijgt.

Dit zijn een aantal essentiële strandartikelen die je niet zou moet vergeten mee te nemen. En denk eraan dat je een goed en opgewekt humeur meeneemt.

Deel dit artikel over Strandartikelen met je vrienden! Sharing is caring!