Steek je Haar Deze Zomer Op! Geniet van het Weer!

Steek je Haar Deze Zomer Op!

Als ik mijn haar opsteek, zie ik eruit als een jongen. Dus ik heb er een hekel aan om mijn haren op welke manier dan ook op te steken. Oké, oké. Ik heb er geen hekel aan. Ik haat het. De enige keer dat ik het opsteek, is als ik in de sportmodus ben. Maar zelfs dan zorg ik ervoor dat ik mijn oorbellen in heb en mijn haardeco’s vastgezet heb, zodat de scheidsrechter mij niet naar de mannensectie zal sturen.

Zomer opsteekkapsels

Ik weet zeker dat velen van jullie hetzelfde gevoel delen. Maar dames, ik weet ook zeker dat jullie het ermee eens zullen zijn dat er dagen zijn waarop je je haar beter kunt opsteken in plaats van los laten hangen! De zomer, bijvoorbeeld, is het meest slechte seizoen om je weelderige lokken te tonen! Het is moeilijk om te genieten van een leuke tijd op het strand als je haar helemaal in je bezwete nek en gezicht hangt. Dus hier zijn een aantal opsteekkapsels die nog steeds vrouwelijk genoeg zijn om de aandacht te trekken van de surfboy waar je je ogen op hebt gericht. Probeer er een paar. Misschien zul zelfs een voorkeur krijgen voor opsteken in het algemeen (of niet!).

Melkmeisje vlechten
Hollywood A-sterren zijn gezien met dit sportieve kapsel. In plaats van een krans van bloemen zijn sterren, zoals Sienna Miller en Emma Watson, gezien met een kroon van gevlochten haar, net als melkmeisjes. Het lijkt ingewikkeld, maar het is vrij eenvoudig om te doen. Vlecht je haar in vanaf je rechteroor. Ga door totdat je het einde bereikt van het gedeelte dat niet meer aan je hoofd vastzit. Bind het met een elastiekje vast. Leg het deel van de losse vlecht langs de binnenrand van de ingevlochten vlecht en zet het vast met spelden.

Bovenop geknoopte paardenstaart
Jawel, het is een knoop bovenop je hoofd en paardenstaart ineen. Diane Kruger heeft dit kapsel onlangs op de rode loper gedragen…wat verklaart waarom het nu één van de kapsels is die je dit seizoen geprobeerd moet hebben! Probeer het thuis door je haar in een paardenstaart te doen. Voordat je het elastiekje om je haar bindt, leg je je paardenstaart over het elastiek om het knotje te maken.

Ingevlochten paardenstaart
Om eens iets anders te doen met je paardenstaart, maak je Franse vlechtjes aan beide zijden van je hoofd totdat je het deel bereikt dat niet meer aan je hoofd vastzit. Maak de overige lokken vast met een elastiekje om een paardenstaart te maken.

Franse vlechtjes met een knoop bovenop je hoofd
Franse vlechtjes lijken een vast onderdeel op onze lijst, waarschijnlijk omdat het elk kapsel klassieker en meisjesachtiger maakt. En dat willen we uiteindelijk toch allemaal! Maak een Franse vlecht vanuit je nek. Wanneer je het deel bereikt dat niet meer aan je hoofd vastzit, zet je het bovenop je hoofd in een knoop vast met een elastiekje.

Online zijn er een aantal instructies te vinden over hoe je andere interessante vlechtjes kunt maken. Mijn belangrijke tip is echter dat je uiteraard goed voor je haar moet zorgen. Geen enkel kapsel zal mooi zijn als je haar beschadigd is. Hydrateer regelmatig. Ik raad natuurlijk vochtinbrengers voor je haar aan, zoals Arganolie. Deze wonderolie uit Marokko zit boordevol voedingsstoffen, waardoor je haar er gezonder uitziet. Of je het nu los of vast draagt, Arganolie zal je haar absoluut het gewenste “Wauw”-effect geven.

Deel dit artikel over haarstyle voor deze zomer met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]